Mellakka Helsinki

Huippuartistit tähdittävät Helsingin uuttavuotta Senaatintorilla

Jaa

Viime vuonna suursuosion saavuttanut lapsiperheiden ohjelma aloittaa taas uudenvuoden vastaanoton. Ilta huipentuu koko kaupungin yhteisiin juhliin Vesalan ja Vestan tahtiin.

Kuva: Jussi Hellsten
Kuva: Jussi Hellsten

Vuosi 2019 otetaan vastaan Senaatintorilla upeiden esitysten saattelemana. Juhlaa tähdittävät Suomen valovoimaisimpiin artisteihin kuuluva Vesala, popin suunnannäyttäjäksi kutsuttu Vesta ja Maria Baric Companyn teatterillinen tulishow. Juhlakansaa tanssittaa DJ Orion ja show’n juontavat Putouksesta tuttu Ernest Lawson ja tv-kasvo Sampo Marjamaa. Pormestari Jan Vapaavuori käynnistää uudenvuodenpuheen saattelemana näyttävän ilotulituksen.

Helsingin uuttavuotta juhlitaan tänä vuonna Senaatintorilla Kansalaistorin alueen remontin takia. Paikalle odotetaan kymmeniä tuhansia juhlijoita. Myös Kauppatori varataan juhlijoiden käyttöön, ja uudenvuoden show’ta voi seurata sieltä suorana screenien välityksellä. Ilotulituksia voi ihailla sekä Senaatintorilta että Kauppatorilta. Osa Senaatintorin ja Kauppatorin välissä sijaitsevien Torikorttelien ravintoloista ja kahviloista pitää ovensa auki iltamyöhään.

”Uuttavuotta juhlitaan todennäköisesti viimeistä kertaa Senaatintorilla, mikä herättää nostalgisia tunteita. Tänä vuonna on luvassa visuaalisesti näyttävä, raikas ja musiikintäyteinen ohjelma, johon ekstra-annoksen kuumaa tunnelmaa ja näyttävyyttä saamme tulesta. En osaa kuvitella parempaa tapaa ottaa uusi vuosi vastaan!”, tapahtuman vastaava tuottaja Susa Nokelainen kertoo.

Lapsiperheet on Helsingin kaupungin järjestämässä tapahtumassa huomioitu omalla alkuillan ohjelmallaan. Maria Baric Companyn musiikkia, tulta, teatteria, tanssia ja sirkusta yhdistelevä esitys viihdyttää niin lapsia kuin aikuisiakin. Esitys päättyy ilotulitukseen klo 17.30.

Helsingin uusivuosi
Ma 31.12.2018 Senaatintori

Koko perheen ohjelma:
17.00–17.30 Maria Baric Company
17.30 Lasten ilotulitus

Iltaohjelma:
22.00–23.00 DJ Orion
23.00–00.00 Uudenvuoden show: Vesala, Vesta, Maria Baric Company
00.00–00.05 Ilotulitus
00.05–01.00 DJ Orion

Helsingin uuteenvuoteen on vapaa pääsy. Tapahtuma on esteetön ja ikärajaton.

Juhlista pääsee tuttuun tapaan nauttimaan myös kotoa käsin Ylen televisioinnin kautta. Suora lähetys nähdään Yle TV1:llä uudenvuodenaattona 31.12.2018 klo 23.00–01.00.

***

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtumaa koordinoivat Helsinki Marketingin Susa Nokelainen ja Marianne Saukkonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Median yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Annina Pikkumäki
Mellakka Helsinki
+358 40 575 5776
annina@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Kuva: Jussi Hellsten
Kuva: Jussi Hellsten
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme