Pepper Catering

Huippukokki Jani Salmela Pepper Cateringin nokkamieheksi

Jaa

Usean menestyneen ravintolakonseptin taustalla voimakkaasti vaikuttanut Jani Salmela lähtee uudistamaan pirkanmaalaista catering-toimintaa. Salmela on kutsuttu keittiöpäälliköksi Pepper Cateringille, jonka tavoitteena on vahvistaa asemaansa johtavana catering-yhtiönä. Kasvutavoitteita tukee syyskuussa toteuttava yritysjärjestely, jossa pitkän historian omaavat pitopalveluyritykset Pito-Kalaasi ja Pitopalvelu Kristalli yhdistyvät osaksi Pepper Cateringia.

Jani Salmela
Jani Salmela

Pirkanmaan juhla- ja tapahtuma-alalle muodostuu vahva catering-toimija, kun kolme pirkanmaalaista pitopalvelua yhdistävät toimintansa. Syyskuun aikana Pito-Kalaasi ja Pitopalvelu Kristalli yhdistyvät osaksi Pepper Cateringia. Yhdistymisen myötä Pepper Cateringistä muodostuu kokonaisuus, jonka kapasiteetti riittää jopa 1000 hengen ruokapalvelun toteuttamiseen saman päivän aikana. Pepper Cateringin keittiötoiminnan narut pitää käsissään lukuisia huippukeittiöitä kiertänyt ja mm. Pirkanmaan Keittiömestareissa vaikuttava Jani Salmela.

”Catering eli kansan suussa pitopalvelu on kovin paikalleen jämähtänyt toimiala. Alalla toimii lukuisia pieniä yrityksiä ja ammattimaisten tapahtumajärjestäjien on ollut vaikea löytää alalta kumppania, jonka kapasiteetti riittää useampien tilaisuuksien järjestämiseen samana päivänä.”, keittiöpäällikkö Jani Salmela kertoo nykytilannetta. Syksyn aikana Pepper Catering pyrkii Salmelan johdolla yksinkertaistamaan ja digitalisoimaan asiakkaan tilausprosessia sekä vahvistamaan asemaansa ammattimaisena catering-kumppanina sekä yritys- että yksityissektorilla.

Jani Salmela on pitkän linjan ravintola-ammattilainen, keittiömestari ja kouluttaja Tampereelta. Salmelan työhistoriasta löytyy kiinnityksiä mm. Arto Rastaan ravintoloista sekä Sokos Hotel Ilveksestä, jossa Salmela on toiminut keittiömestarina hotellin lippulaivakohteissa Ball Roomissa ja Masuunissa. Kesällä 2020 Salmela oli mukana käynnistämässä kovaan suosioon noussutta Haikan Grilliä Pirkkalassa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jani Salmela
keittiöpäällikkö
Pepper Catering
p. 040 1668922
jani.salmela@peppercatering.fi

Kuvat

Jani Salmela
Jani Salmela
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pepper Catering on tamperelainen catering-palvelu, jonka asiakkaita ovat sekä yksittäiset yritykset että ammattimaiset tapahtumajärjestäjät Pirkanmaalla. Pepper Catering vastaa vuosittain yli 500 hää- ja yksityisjuhlan ruokapalvelusta. Pepper Catering on osa Restbar Groupia.

Restbar Group on pirkanmaalainen perheyhtiö, jonka ravintoloita ovat Pepperit Ylöjärvellä, Kangasalla ja Nokialla, Oliver´s Pirkkalassa sekä Olutravintola Konttori ja Foodrouter Tampereen keskustassa. Lisäksi Restbar Groupiin kuuluu pitopalvelua harjoittava Pepper Catering sekä DJ- ja karaoketoimintaan keskittyvä ohjelmayhtiö Popmaster.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.