Kotipizza Group Oyj

Huippukokki Ripe Mikkola Kotipizzan luovaksi johtajaksi

Jaa

Lehdistötiedote 3.3.2017. Keittiömestari Risto ”Ripe” Mikkola ryhtyy vastaamaan Kotipizza Groupin tuotteiden ja ravintoloiden kehittämisestä. Mikkola tunnetaan ravintoloitsijana, ruokakirjailijana ja MasterChef-tv-sarjan tuomarina.

Ripe Mikkola
Ripe Mikkola

Kotipizza Groupin luovan johtajan tehtävänä on kehittää kokonaisvaltaisesti Kotipizza-ketjun ruokalistaa, tuotteita ja ravintolakokemusta sekä konsernin uusia ravintolakonsepteja. Luovaa johtajaa haettiin poikkeuksellisen näyttävästi tv-mainonnalla.

”Ihailen ennen kaikkea Kotipizzan arvoja: panostusta raaka-aineiden laatuun, kotimaisuuteen ja vastuullisuuteen sekä halua parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Myös omassa ajattelussani keskiössä ovat raaka-aineet ja käsin tekeminen. Ne antavat pohjan, joiden varaan ravintolassa voidaan rakentaa voimakkaita elämyksiä. Kokonaisuuteen kuuluvat esimerkiksi tuotteet, asiakaspalvelu ja ravintoloiden ilme”, Mikkola sanoo.

Ripe Mikkola on kokenut keittiömestari ja ruoka-alan ammattilainen, joka on johtanut keittiöitä sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Viimeksi hän on toiminut HK Pron kehityspäällikkönä. Julkisuudessa Mikkola tunnetaan ennen kaikkea MasterChef-tv-sarjan tuomarina sekä suosittujen kirjojen Arjen luxus ja Koko vuoden grillauskirja tekijänä.

”Ripen tasoisen huippuammattilaisen liittyminen tiimiin on meille huikea mahdollisuus. Hänen näkemyksensä ja osaamisensa auttavat meitä kehittämään Suomen parasta asiakaskokemusta entistäkin paremmaksi. Ripen panos tulee olemaan merkittävä myös rakentaessamme meksikolaistyylistä Chalupa-ketjua sekä muita uusia ravintolakonseptejamme”, Kotipizzan Group Oyj:n toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Luova johtaja
Ripe Mikkola
040 514 2778

Toimitusjohtaja
Tommi Tervanen
050 525 6472

Valokuvat:
anna.rahikainen@kotipizzagroup.com

Kuvat

Ripe Mikkola
Ripe Mikkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group Oyj
Hermannin rantatie 2 B
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on tällä hetkellä noin 260 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti vuonna 2015 oli 77,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchising-toimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group -yhtiöihin kuuluvat Helsinki Foodstock Oy, Kotipizza Oyj ja Chalupa Oy. Kotipizza Group listautui Helsingin pörssin päälistalle heinäkuussa 2015 ensimmäisenä suomalaisena franchising-ketjuna.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme