Huippuravintola Noman Toni Toivanen Suomessa: maailmanluokan resepti saatavilla viikonlopun ajan vain Huuvassa

Jaa

Korttelikeittiöistään tunnettu Huuva tarjoilee tulevana viikonloppuna rajoitetun ajan maailmanluokan resepteistään tunnetun Toni Toivasen Kinoko Don -kulhoja. Noman kokkina tunnettu ja maailmalla hehkutettu Toivanen on luonut yksinoikeudella Huuvalle herkullisen donburi -annoksen, jossa yhdistyvät sekä Japanin että Suomen maut ennennäkemättömällä tavalla. Toivasen Kinoko Don on ensimmäinen osa Huuvan pop-up -sarjaa, jossa Huuva kutsuu ravintola-alan kuumimpia nimiä ja luovimpia kokkeja luomaan ainutlaatuisia reseptejä keittiöihinsä.

Huuva / Toni Toivanen
Huuva / Toni Toivanen

Toni Toivanen on nuori korsolaislähtöinen kokki, jonka reseptit tunnetaan maailmalla hyvin. Suomessa Toivanen tiedetään erityisesti siitä, että hän työskentelee maailman parhaaksi rankatussa ravintolassa, Kööpenhaminan Nomassa. 

Toni Toivasen Kinoko Don -annos yhdistää kuusenkerkkäliemessä keitettyä riisiä savustettujen auringonkukan siementen ja savustetulla voilla höystetyn keltuaiskastikkeen kanssa. Riisikulhon päätähtenä loistavat fermentoidussa sienimarinadissa upeasti maustetut ja grillatut sienet. Annokset viimeistellään tuoreilla yrteillä ja pikkelöidyllä chilillä. 

Annos on tilattavissa yksinoikeudella Huuva Food Court Jätkäsaaresta 2.- 3. huhtikuuta Woltin kautta. Annoksia on rajattu määrä.

Huuvan keittiöoperaatioista vastavaa Markus Kauppinen: “Tonin Kinoko Donit ovat ensimmäinen osa Huuvan uutta pop up -sarjaa, jonka kautta alan mielenkiintoisimmat kokit ja ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan uusia ruokakonsepteja helposti Huuvan kautta. Huuvalla on tällä hetkellä viisi korttelikeittiötä pääkaupunkiseudulla, joiden ympärille on syntynyt nopeasti iso, sitoutunut asiakaskunta. Halusimme tuoda heille pop-upillamme sekä hauskan kokemuksen, että helpon tavan päästä kokeilemaan reseptiä, mitä Woltin kautta ei normaalisti löytyisi.”

Toni Toivanen: “Työskentelin ennen pandemiaa tokiolaisessa huippuravintolassa, Inuassa. Koin, että minulta jäi vielä “kana kynimättä” Japanin ja japanilaisen ruokakulttuurin kanssa, jonka takia hyppäsin innoissani mukaan Huuvan ideaan luoda heidän keittiöönsä ja suomalaisille jotain ennennäkemätöntä. Kinoko Don yhdistää perinteisiä suomalaisia ja japanilaisia makuja keskenään. Tämä resepti tulee viemään makunystyräsi aivan uusille tasoille, olitpa sitten Huuvasta pitsaa tilaavaa arkifiilistelijä tai innokas ruokaskenen seuraaja.”

Kinoko Don by Toni Toivanen

Viikonloppuna 2.- 3.4.2022

Vain Huuvassa, tilattavissa pelkästään Woltin kautta. Ennakkotilaukset mahdollisia keskiviikosta 30.3. eteenpäin. Rajoitettu määrä.

https://wolt.com/fi/fin/helsinki/restaurant/huuva-food-court-jtksaari

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Ville Leppälä
Huuva, toimitusjohtaja
lehvi@huuva.io
+358 50 5226628

Kuvat

Huuva / Toni Toivanen
Huuva / Toni Toivanen
Lataa
Toni Toivanen / Huuva
Toni Toivanen / Huuva
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Huuva
PL 1188
00010 Helsinki

https://www.huuva.io

Lyhyesti Huuvasta

Huuva on vuonna 2021 perustettu suomalainen startup, joka rakentaa korttelikeittiöitä ympäri kaupunkeja. Tällä hetkellä Huuvan korttelikeittiöitä löytyy viisi, ripoteltuna ympäri pääkaupunkiseutua. Korttelikeittiöiden kautta asiakkaat voivat tilata kotiin omia lempiannoksiaan rakastamiensa ravintolabrändien, kuten Via Tribunalin, Lie Min ja Green Hippon, listoilta – yhdellä tilauksella.

www.huuva.io

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Huuva

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme