Kustannusosakeyhtiö Otava

Huippusuosittu enkelinäkijä, kirjailija Lorna Byrne vierailee Suomessa 18.–25.11.

Jaa

Irlantilainen menestyskirjailija, enkelinäkijä Lorna Byrne vierailee Suomessa 18.–25.11. Byrnen mediapäivä järjestetään Helsingissä ma 20.11., jolloin häntä on mahdollisuus haastatella.

Lorna Byrne vierailee Suomessa 18.-25.11.
Lorna Byrne vierailee Suomessa 18.-25.11.

Byrnen lohdullinen sanoma enkeleistä on nostanut hänet yhdeksi aikamme suosituimmaksi kirjailijaksi. Lorna Byrne on nähnyt enkeleitä lapsuudestaan saakka ja on keskustellut heidän kanssaan koko elämänsä ajan. Byrnen vahva viesti on, että jokaisella on oma suojelusenkeli. Hän välittää ihmisille enkeleiltä saamiaan viestejä ja kertoo, miten jokainen ihminen voi saada yhteyden omaan suojelusenkeliinsä. 

Suomen luetuimpia tietokirjailijoita

Lorna Byrne on tällä hetkellä Suomen yhdeksänneksi luetuin tietokirjailija (lähde: Kirjakauppaliitto). Pelkästään hänen suomenkielisiä kirjojaan on painettu huimat 165 000 kappaletta.

Lorna Byrnen uusin kirja Enkelten kosketus ilmestyi elokuussa. Kirjassa kuvaillaan tarkasti erityyppisiä enkeleitä, heidän tapojaan kommunikoida ihmisten kanssa sekä heidän rooliaan ihmisten elämässä ja myös kuoleman jälkeen. Byrne myös paljastaa, miten kuolleiden rakkaittemme sielut voivat palata taivaasta avuksemme.

Median edustajilla on mahdollisuus sopia haastattelu Lorna Byrnen kanssa hänen Suomen-kiertueen yhteyteen. Kiertue järjestetään 18.–25.11. ja mediapäivä järjestetään Helsingissä 20.11.2017.

Kiertueen paikkakunnat ovat Helsinki, Savonlinna, Jyväskylä, Oulu, Tornio ja Levi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi, p. 045 142 5272

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Kuvat

Lorna Byrne vierailee Suomessa 18.-25.11.
Lorna Byrne vierailee Suomessa 18.-25.11.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme