Assemblin Oy

Huipputekijöitä Assemblinille

Jaa

Helsingin Assemblinin Teknisiin Palveluihin sekä Automaatiohuoltoon on nimitetty uusia sekä tuttuja kasvoja.

Joni Cajander (s. 1981) on nimitetty Assemblinin Teknisiin Palveluihin Helsinkiin LV-huoltopäälliköksi 6.3.2017 alkaen. Cajanderin vastuualueina ovat projektihoito ja tarjouslaskenta. Cajander on toiminut aikaisemmin LVI-alalla erilaisissa asennustöissä ja viimeiset 10 vuotta yrittäjänä työllistäen vakituisesti n. 10 henkilöä.

Juha Kananen (s. 1985) on nimitetty Assemblinin automaatiohuoltoon huoltopäälliköksi 1.6.2017 alkaen. Huoltopäällikkönä Kananen vastaa toiminnallaan koko Helsingin automaatiohuollon toiminnasta. Kananen on työskennellyt Assemblinilla vuodesta 2010 automaatiourakoinnissa projektipäällikkönä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja
Liiketoimintajohtaja, tekniset palvelut
Samppa Yliniemelä
samppa.yliniemela@assemblin.fi
Puh. 040 184 5616

Liiketoimintajohtaja, automaatio
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Kuvat

Juha Kananen
Juha Kananen
Lataa
Joni Cajander
Joni Cajander
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Harjoittelijan paikalta vakkariduuniin – Assemblinilla on vahva luottamus nuoriin tekijöihin18.12.2017 08:03Tiedote

Rakennus- ja talotekniikka-alalla on koko ajan jatkuva tarve ammattitaitoisille työntekijöille. Me haluamme, että opiskelijat pääsevät työllistymään suoraan koulun penkiltä ja kenties myös koulun aikana jo hivuttautuvat kohti työelämää. Yksi toimiva ratkaisu työntekijäpulaan on löytää innostuneita harjoittelija-jaksoja etsiviä rakennusalan tulevia visionäärejä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme