Attendo

Huoletonta elämää nykyaikaisessa seniorikodissa

Jaa

Attendo rakentaa Vantaan Veromieheen modernin senioritalon, joka tuo erilaisia asumispalveluita saman katon alle. Huhtikuussa 2019 valmistuvaan taloon rakentuu sekä tehostetun palveluasumisen paikkoja että seniorikoteja kevyempää tukea kaipaaville ikäihmisille. Seniorikodit yhdistävät helposti saatavilla olevat palvelut itsenäiseen elämään omassa kodissa.

Havainnekuva Attendo Aviapoliksesta
Havainnekuva Attendo Aviapoliksesta

Hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärelle rakentuva Attendo Aviapolis tarjoaa ikäihmisille modernit puitteet mukavaan elämään.  Senioritalo on Attendon palveluasumisen konsepti, jossa ympärivuorokautisen hoivan lisäksi tarjolla on mahdollisuus leppoisaan, kevyemmin tuettuun elämään. 

“Useat ikäihmiset haluavat asumiseltaan mukavuutta ja turvaa sekä yhteisöllisyyttä ja itsenäisyyttä sopivassa suhteessa. Aviapoliksessa on mahdollista asua omassa vuokra-asunnossa, johon saa tilattua erilaisia palveluita siivouksesta ja ruoka-annoksista hoitaja- ja fysioterapeuttipalveluihin. Tarjolla on myös yhteisöllisiä aktiviteetteja, joihin voi halutessaan osallistua”, kuvaa senioritalon johtaja Anu Moniruzzaman. 

Vuokra-asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin: niistä löytyvät nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Elämänkaarikodiksi nimetty rakennus tarjoaa kohtaamispaikan alueen lapsille ja ikäihmisille, sillä kohteeseen rakennetaan hoivakodin lisäksi päiväkoti Touhula.  

“Attendo Aviapolis on hyvä osoitus nykypäivän palveluasumisesta. Elämä senioritalossa on itsenäistä ja omannäköistä, mutta apua ja tukea saa aina tarvittaessa. Jos tuen tarve kasvaa, samassa pihapiirissä voi kuitenkin asua tuttujen ihmisten ympäröimänä, sillä rakennuksessa on myös ympärivuorokautisen hoivan asumispaikkoja”, Moniruzzaman jatkaa. 

Aviapoliksen alue sijaitsee keskellä Vantaata, ja sen suuralueeseen kuuluu kuusi kaupunginosaa: Ylästö, Viinikkala, Tammisto, Pakkala, Veromies ja Lentokenttä.  Attendo Aviapolis rakentuu Veromieheen lähelle kauppakeskus Jumboa ja Flamingo-viihdekeskusta, josta löytyy muun muassa kylpylä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anu Moniruzzaman
Senioritalon johtaja
p. 044 494 3266
anu.moniruzzaman@attendo.fi

Kuvat

Havainnekuva Attendo Aviapoliksesta
Havainnekuva Attendo Aviapoliksesta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo keskeyttää tehostetun palveluasumisen hoivakoti Vänrikissä toistaiseksi12.3.2019 15:15:48 EETTiedote

Attendo on päättänyt keskeyttää tehostetun palveluasumisen toiminnan Siilinjärvellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Vänrikissä henkilöstöpulan takia. Järjestelystä on sovittu yhdessä Siilinjärven kunnan ja Kuopion kaupungin kanssa, joiden asumisyksiköihin tehostetun palveluasumisen asukkaat siirtyvät hallitusti. Hoivakodissa on lisäksi kevyemmän tuen tarpeessa olevia asukkaita, joiden osalta arki Vänrikissä jatkuu normaalisti.

Attendo Pelimannin toiminta keskeytetty väliaikaisesti – korjaavat toimenpiteet on jo aloitettu8.2.2019 22:44:19 EETTiedote

Länsi-Suomen aluehallintovirasto on antanut tänään 8.2.2019 päätöksen, jolla Attendo Pelimannin toiminta on väliaikaisesti keskeytetty. Asukkaat jäävät Attendo Pelimanniin siten, että Kuussote-kuntayhtymä vastaa toistaiseksi toiminnasta ja Attendo vuokraa koko henkilöstön kuntayhtymän käyttöön. Lisähenkilöstöä vuokrataan tarvittaessa myös Kuusiolinna Terveys Oy:ltä, jonka alihankkijana Attendo on toiminut. Korjaavat toimenpiteet on käynnistetty ja Attendo pyytää anteeksi virheitä toiminnassaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme