Mellakka Helsinki

Huonekaluvalmistaja Softrend asiakkaiden toiveesta Suomeen

Jaa

Räätälöitävistä ja laadukkaista sohvistaan tunnettu yritys avasi konseptimyymälän Helsinkiin

Virolainen huonekaluvalmistaja Softrend on avannut suuren kysynnän vuoksi Suomeen ensimmäisen konseptimyymälänsä. Erityisesti pehmeisiin huonekaluihin erikoistunut ammattilaisyritys palvelee sisustajia vankalla ammattitaidolla tilavassa showroomissaan Helsingin Punavuoressa.

Perämiehenkadulle vastikään avattu myymälä vastaa suomalaisten kasvaneeseen kysyntään Softrendin tuotteita kohtaan. Yrityksen uskollinen, vakiintunut suomalainen asiakaskunta on jo vuosia matkustanut Viroon sen oikean sohvan perässä. ”Suomen markkinoilla on selvästi tilausta huippulaadukkaille, tilauksesta valmistettaville sohville, ja näin sopivan tilan löydyttyä pystymme palvelemaan jo olemassa olevaa asiakaskuntaammekin paremmin Suomen liikkeestä käsin,” yrityksen toimitusjohtaja Joonatan Vinkel kertoo.

Suomalaisia asiakkaita hemmotellaan uuden myymälän myötä maineikkaan Samuli Naamangan vain Suomen markkinoita varten suunnittelemalla sohvamallilla, joka lanseerataan uudella showroomilla. Softrendin mukaan yhteistyö Naamangan kanssa tuntui luonnolliselta askeleelta tulla lähemmäs uutta kohderyhmää, sillä yrityksen ja suunnittelijan näkemykset tyylistä, laadusta ja asiakkaiden tarpeista tuntuivat kohtaavan täydellisesti.

Softrendin tuotteet valmistetaan erittäin laadukkaista, tarkoin valituista materiaaleista, ja esimerkiksi sohvien rungoilla on aina 20 vuoden takuu. Softrendin tuotteiden hinta-laatusuhde onkin erinomainen. Parhaiten asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaamaan suunniteltu sohva on pitkäikäinen hankinta ja täten myös ympäristöystävällinen valinta.

Laadukkaiden sohvien valmistaja

Vuonna 1997 perustettu Softrend on erityisesti tunnettu laadukkaista sohvistaan ja asiakaslähtöisestä palvelustaan. Konseptimyymälässä on esillä laaja valikoima erilaisia malli-, koko-, täyte- ja verhoiluvaihtoehtoja, joista asiakas suunnittelee toiveidensa mukaisen huonekalun yhdessä palvelevan henkilökunnan kanssa. Pelkkiä kangasvaihtoehtoja on jatkuvasti päivittyvässä valikoimassa yli 4 000, ja asiantunteva henkilökunta auttaa löytämään eri käyttötarkoituksiin parhaiten sopivat yhdistelmät. Valmiita varastotuotteita ei ole, sillä jokainen tila ja asiakas tarpeineen on erilainen. Softrendin tuotteet valmistetaan tilauksesta käsityönä Virossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomas Välimaa
0405749079
tuomas@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova pr- ja viestintätoimisto. Työssämme on kyse viestien kiteyttämisestä, puheenaiheiden herättämisestä ja oikeiden ihmisten innostamisesta oikeaan aikaan. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Huippukokkien uskottu ”jyväprofessori” Stephen S. Jones Sauce Forumiin Helsinkiin25.5.2018 10:19Tiedote

Helsingissä syksyllä järjestettävän kansainvälisen ruoka- ja ravintola-alan huippuseminaarin Sauce Forumin ensimmäinen julkistettu tähtipuhuja on jyväprofessorina tunnettu Stephen S. Jones. Washingtonin yliopiston The Bread Labin johtaja, vehnänkasvattaja ja viljoihin erikoistunut perinnöllisyystieteen tohtori Jones käsittelee seminaarin keynote-puheenvuorossaan viljan ja leivän tulevaisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme