HUS

HUS årsberättelse 2021 beskriver ett verksamhetsår som skuggats av coronapandemin

Dela

Coronapandemin hade under 2021 fortfarande en stark påverkan på HUS verksamhet. Den syntes såväl i patientmängderna, ekonomin som personalens ork. HUS inledde också i fjol förberedelserna inför den kommande social- och hälsovårdsreformen.

HUS årsberättelse år 2021 har publicerats på webben på adressen https://husinvuosi.fi/sv/. På webben kan man också läsa personalberättelsen, årsberättelsen för vårdarbetet och ansvarsrapporten för Logistik och Upphandling. Årsberättelsen har också publicerats på finska och engelska.

Nyckelord

Kontakter

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum