HUS

HUS Cancercentrums centraliserade telefontjänst öppnas 4.10.2022

Dela

Från och med tisdagen den 4.10.2022 betjänar vi våra patienter centraliserat via ett telefonnummer. Den centraliserade telefontjänsten betjänar på numret 09 471 74 900.

Cancercentrums centraliserade telefontjänst ersätter från och med den 4.10.2022 telefonnumren som är avsedda för enheternas och avdelningarnas patientsamtal. I fortsättningen kopplas dessa telefonnummer automatiskt till den nya telefontjänsten.

Cancercentrums telefontjänst betjänar dig i alla patientärenden. Telefontjänsten gör dina ärenden smidigare och minskar rusningen i telefontiderna.

En del av samtalen styrs via samtalsförmedlaren direkt till vårdpersonalen och för en del skapas en begäran om återuppringning.

Vi hoppas att våra patienter också använder elektroniska tjänster i sina ärenden, det vill säga använder tjänsten Maisa i mobilappen eller på adressen maisa.fi.

Cancercentrums centraliserade telefontjänst betjänar må–fr kl. 7.30–16 på numret 09 471 74 900.

Alla samtal styrs till den centraliserade telefontjänsten, varifrån samtalsförmedlarna dirigerar samtalet till rätt person, antingen som direkt samtal eller som en begäran om återuppringning.

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum