HUS

HUS-kuntayhtymän hallituksen 28.11. päätökset

Jaa

HUS-kuntayhtymän hallitus käsitteli kuntayhtymän tammi-lokakuun toiminnan ja talouden tilanteen.

Hallitus päätti myös vuodelle 2022 kohdistuvista sairaanhoito- ja tulosaluekohtaisista käyttösuunnitelmien muutoksista. Lisäksi kuntayhtymän hallitus päätti valtuustolle esitettävistä toimenpiteistä, joilla vuoden 2022 alijäämäinen tulos tasapainotetaan sitovaan nollatulostavoitteeseen pääsemiseksi.

Muut asiat hallitus päätti esityslistan mukaisesti.

HUSin toimielinten päätökset julkaistaan pöytäkirjan tarkistamisen jälkeen sivulla hus-julkaisu.tweb.fi.

Lisätietoa:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, puh. 040 833 5461

Risto Rautava, hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 504 5851

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme