Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

HUS-yhtymän jäsenet Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelta on valittu

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi kokouksessaan 7.6. jäsenet ja varajäsenet HUS-yhtymän hallitukseen. HUS-yhtymän hallituksen jäseniksi valittiin Annikka Kokko ja Ulla-Mari Karhu. Annika Kokon varajäseneksi nimettiin Sari Silventoinen ja Ulla-Mari Karhun varajäseneksi Harri Virtanen.

Aluehallitus päätti lisäksi hyväksyä Uudenmaan hyvinvointialueiden ja Helsingin kaupungin välisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimus edistää hyvinvointialueiden sekä Helsingin kaupungin välistä vuoropuhelua ja yhteistyötä Uudenmaan alueen sote-palvelujen järjestämiseen, erikoissairaanhoidon palveluihin ja HUS-yhtymään liittyvissä kysymyksissä. Yhteistyöryhmään nimettiin edustajiksi hallituksen ja valtuuston puheenjohtajat ja hyvinvointialuejohtaja.  

Kokouksessa valittiin myös aluehallituksen edustajat muihin toimielimiin toimikaudeksi 2022–2025. Kehittämis- ja tulevaisuuslautakuntaan valittiin Sirkka Rousu (2022–2023) ja Heta Ravolainen-Rinne (2024–2025), palvelujen järjestämisen lautakuntaan Virpi Räty, hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon Tiia Lintula, hyvinvointialueen vanhusneuvostoon Maiju Tapiolinna (2022–2023) ja Jorma Piisinen (2024–2025) sekä hyvinvointialueen vammaisneuvostoon Taneli Kalliokoski.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme