HUS

Hus.fi uudistuu

Jaa

HUSin uusi verkkosivusto julkaistaan 1. lokakuuta. Uusi sivusto on entistä asiakaslähtöisempi ja saavutettava.

Uuden sivuston kantava ajatus on potilas- ja asiakaslähtöisyys. HUSin palvelut ja käytetyimmät sisällöt tuodaan sivustolla entistä selkeämmin esiin. Yleinen terveystieto löytyy jatkossa Terveyskylä.fi-palvelusta. Hus.fi palvelee myös yliopistosairaalan muita tärkeitä kohderyhmiä, kuten työnhakijoita, terveydenhuollon ammattilaisia ja tutkijoita. 

Sivusto on saavutettava sekä teknisesti että sisällöltään, ja palvelu skaalautuu erilaisiin päätelaitteisiin, kuten älypuhelimiin ja tabletteihin. Uudistettua sivustoa voi käyttää erilaisten teknisten apuvälineiden, kuten ruudunlukuohjelmien avulla. 

"Saavutettavuus on meille julkisena toimijana erityisen tärkeää. Sairaalan verkkosivuston tulee olla jokaisen saavutettavissa. Suunnittelun ohjenuorina ovat potilas- ja asiakaslähtöisyyden lisäksi toimineet arvomme, joita ovat yhdenvertaisuus, kohtaaminen ja edelläkävijyys”, HUSin viestintäjohtaja Paula Isopahkala sanoo.

Sivuston kieltä ja tapaa puhua on uudistettu helposti lähestyttävämmäksi ja käyttäjää paremmin palvelevaksi. Teksti on yleiskielistä, ymmärrettävää, selkeää ja nopeasti silmäiltävää. Myös tämä on osa saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta.  

"Jatkamme sivuston kehitystyötä myös julkaisun jälkeen. Esimerkiksi kieliversiot laajenevat lokakuun aikana ja työ saavutettavuuden parissa jatkuu. Kehitämme sisältöjä ja koko palvelua myös muilta osin saamamme palautteen perusteella", verkkouudistuksen tuotepäällikkö Heli Vanhatupa kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäjohtaja Paula Isopahkala
p. 040 6670992
paula.isopahkala@hus.fi

Tuotepäällikkö Heli Vanhatupa
p. 040 5790126
heli.vanhatupa@hus.fi

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme