HUS

HUSin gynekologisten syöpätautien koulutukselle myönnettiin laatusertifikaatti

Jaa

Sertifikaatti on Suomen ensimmäinen, ja se on merkittävä osoitus HUSin gynekologisen onkologian koulutuksen laadusta.

HUSin gynekologisen onkologian lisäkoulutusohjelma erikoislääkäreille on saanut ESGO-laatusertifikaatin ensimmäisenä Suomessa.

Gynekologisen onkologian osastonylilääkäri Mikko Loukovaara pitää sertifikaattia erityisen tärkeänä isolle syöpäkeskukselle, koska se on tae koulutuksen laadusta. Akkreditointi tuo lisäksi suomalaiselle koulutukselle näkyvyyttä.

ESGO-laatusertifikaatti on myönnetty yli sadalle muulle eurooppalaiselle syöpäkeskukselle, mutta tämä on Suomen ensimmäinen.

”Tämä on uusi asia Suomessa, ja HUS on ensimmäinen sertifikaatin saanut yliopistosairaala. Olemme alan suunnannäyttäjä. Nyt pääsemme osaksi ESGO-perhettä”, Loukovaara sanoo.

HUSin vahvuutena pidettiin sitä, että se on Suomen suurin gynekologisen onkologian keskus, mikä edesauttaa korkeatasoisen hoidon ja koulutuksen ylläpitämistä ja kehittämistä. Tiloja pidettiin hyvin varusteltuina, ja edellytyksiä tarjota monitieteistä hoitoa hyvänä. Lisäksi HUS sai kiitosta erittäin motivoituneista harjoittelijoista ja hyvästä ryhmähengestä.

ESGO (European Society of Gynaecological Oncology) on gynekologisen onkologian eurooppalainen kattojärjestö, jonka tarkoituksena on edistää gynekologisten syöpäpotilaiden hoitoa sekä alan tutkimusta ja koulutusta.

Lisätietoja medialle: 

HUSin mediapalvelun yhteystiedot 

Yhteyshenkilöt

Mikko Loukovaara, osastonylilääkäri, gynekologisten syöpien poliklinikka
050 4272526, mikko.loukovaara@hus.fi

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme