HUS

HUSin keskitetyt puhelinpalvelut laajenevat osaan Lohjan sairaalan yksiköistä 22.2.2023

Jaa
Keskiviikosta 22.2.2023 alkaen Lohjan sairaalan potilaat saavat ihotauteihin ja allergologiaan, korva-, nenä- ja kurkkutauteihin sekä silmätauteihin liittyvää palvelua keskitetysti puhelinpalveluiden kautta.

Puhelinpalvelu auttaa potilasta mm. ajanvarauksissa, omaistiedusteluissa ja muissa hoidollisissa asioissa. Osa puheluista ohjautuu suoraan valikon kautta ammattilaiselle, osa puheluista ohjataan takaisinsoittopalveluun. Takaisinsoittopalvelun avulla potilas ohjataan oikealle vastaanottajalle. Potilaalle soitetaan takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toivomme, että potilaamme käyttävät asioinnissaan myös sähköisiä palveluita eli asioivat Maisa-palvelussa mobiilisovelluksella tai osoitteessa maisa.fi.

Tulehduskeskuksen puhelinpalvelu 09 471 75200

LINJA 1

Käytä linjaa 1, jos asiasi koskee Iho- ja allergiasairaalan poliklinikoiden, Kolmiosairaalan tai Lohjan poliklinikan asioita.  Jos sinulla on hankaluuksia tehdä valintaa, jää odottamaan linjalle ja puhelusi yhdistyy asiakaspalveluun. Linja palvelee arkisin klo 8–16.

LINJA 2

Käytä linjaa 2, jos asiasi koskee vuodeosastolla olevaa läheistäsi tai olet osastolta kotiutunut potilas. Linja yhdistyy Helsingin Iho- ja allergiasairaalaan tai Kolmiosairaalan vuodeosastoille ja palvelee ympäri vuorokauden.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien puhelinpalvelu 09 471 74080

LINJA 1

Käytä linjaa 1, jos asiasi koskee poliklinikoiden asioita tai sinulla on tulevaan toimenpiteeseen liittyviä kysymyksiä. Linja palvelee arkisin klo 8–16.

LINJA 2

Käytä linjaa 2, jos asiasi koskee akuuttia päivystysasiaa tai olet soittamassa Helsingin Kirurgisen sairaalan vuodeosastolle. Linja yhdistyy Helsingin Kirurgiseen sairaalaan ja palvelee ympäri vuorokauden.  

Silmäsairauksien puhelinpalvelu 09 471 73400

LINJA 1  

Käytä linjaa 1, jos asiasi koskee tämän tai seuraavan arkipäivän poliklinikka-ajanvarausta. Linja palvelee klo 7–14. 

LINJA 2 

Käytä linjaa 2, jos asiasi koskee akuuttia päivystysasiaa tai olet soittamassa Helsingin Silmä-korvasairaalan vuodeosastolle. Linja yhdistyy Helsingin Silmä-korvasairaalaan ja palvelee ympäri vuorokauden.  

LINJA 3  

Muissa asioissa valitse linja 3. Jos sinulla on hankaluuksia tehdä valintaa, jää odottamaan linjalle ja puhelusi yhdistyy asiakaspalveluun. Linja palvelee klo 8–16.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme