HUS-kuntayhtymä

HUSin Mielenterveystalo.fi -palvelulla yli satatuhatta käyttäjää lokakuussa

Jaa

Mielenterveystalo.fi -palveluportaali on rikkonut ensimmäistä kertaa sadantuhannen kuukausittaisen käyttäjän rajan. Lokakuun mittari pysähtyi lukemaan 100 584 käyttäjää. Eri sivujakin on lokakuun aikana katseltu yli puoli miljoonaa kertaa. Tämän vuoden kokonaistavoite on miljoona käyttäjää ja tavoitteen toteutuminen on hyvin todennäköistä.

Sadantuhannen kuukausittaisen käyttäjän rajan ylittäminen on vaatinut paljon työtä. Mielenterveystalo.fi -palveluportaalia on nostettu esille monissa eri kanavissa. Lisäksi jalkauttamistyö on käytännössä katsoen päivittäistä. HUSin ylläpitämä portaali on kasvanut valtakunnalliseksi ja käytössä on erinomainen kansallinen aluekoordinaattoriverkosto.

Palvelu tarjoaa monipuolisia ja luotettavia asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita tehdään jatkuvasti lisää. Mielenterveystalo.fi sisältää myös ammattilaisten osion ja HUS Nettiterapiat. Mielenterveystalo.fi on osa Terveyskylä.fi -palveluportaalia.

  • Valtaosa käyttäjistä tulee googlen kautta (71 %).
  • Top viisi kaupungit: Helsinki, Tampere, Turku, Espoo, Oulu.
  • Suosituimmat sisällöt:
    -Itsearviointi BDI-21 (masennuskysely, sekä nuorten että aikuisten sivustolla olevat)
    -Ahdistuksen omahoito-ohjelma
    -Diagnoosi tietohaku: F60.3 Epävakaa persoonallisuushäiriö

www.mielenterveystalo.fi

www.terveyskyla.fi

Lisätietoja:

Marko Muukka, Kehittämispäällikkö, HYKS Psykiatria, IT - psykiatrian ja psykososiaalisten hoitojen linja

050 427 2049

e-mail marko.muukka@hus.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HUS-kuntayhtymä
HUS-kuntayhtymä
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS-kuntayhtymä

MEDIAKUTSU: Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjan julkistamistilaisuus16.3.2018 08:38Tiedote

Tervetuloa Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjan julkistamistilaisuuteen perjantaina 23.3. klo 08.20 – 08.50 Biomedicum Helsinki 1, luentosali 1 Haartmaninkatu 8, Helsinki Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjassa esitellään lean-lähestymistapa ja erilaisia menetelmiä, joita terveydenhuollon ja sosiaalitoimen ammattilaiset voivat soveltaa toiminnan kehittämiseksi. Kirja on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille avaamaan lean-kehittämisen perusteita, joita on mahdollista syventää kirjallisuuteen tutustumalla ja erilaisissa koulutustilaisuuksissa. Teoksen ovat kirjoittaneet HUS Lean-kehittämisen yksiköstä Jyrki Perttunen, Esko Korhonen, Ritva Jokela ja Henna Korte, ja sen on kustantanut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Kirjasta on otettu 20 000 kappaleen painos. Taskukirjan julkistaminen on osa tilaisuutta, jossa esitellään ensimmäisen HUS:n tuottaman johdon lean-koulutuksen lopputöitä. Kahvitarjoilu klo 8.00. Lisätietoja Ylilääk

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme