HUS

HUSin Mielenterveystalo.fi -palvelulla yli satatuhatta käyttäjää lokakuussa

Jaa

Mielenterveystalo.fi -palveluportaali on rikkonut ensimmäistä kertaa sadantuhannen kuukausittaisen käyttäjän rajan. Lokakuun mittari pysähtyi lukemaan 100 584 käyttäjää. Eri sivujakin on lokakuun aikana katseltu yli puoli miljoonaa kertaa. Tämän vuoden kokonaistavoite on miljoona käyttäjää ja tavoitteen toteutuminen on hyvin todennäköistä.

Sadantuhannen kuukausittaisen käyttäjän rajan ylittäminen on vaatinut paljon työtä. Mielenterveystalo.fi -palveluportaalia on nostettu esille monissa eri kanavissa. Lisäksi jalkauttamistyö on käytännössä katsoen päivittäistä. HUSin ylläpitämä portaali on kasvanut valtakunnalliseksi ja käytössä on erinomainen kansallinen aluekoordinaattoriverkosto.

Palvelu tarjoaa monipuolisia ja luotettavia asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita tehdään jatkuvasti lisää. Mielenterveystalo.fi sisältää myös ammattilaisten osion ja HUS Nettiterapiat. Mielenterveystalo.fi on osa Terveyskylä.fi -palveluportaalia.

  • Valtaosa käyttäjistä tulee googlen kautta (71 %).
  • Top viisi kaupungit: Helsinki, Tampere, Turku, Espoo, Oulu.
  • Suosituimmat sisällöt:
    -Itsearviointi BDI-21 (masennuskysely, sekä nuorten että aikuisten sivustolla olevat)
    -Ahdistuksen omahoito-ohjelma
    -Diagnoosi tietohaku: F60.3 Epävakaa persoonallisuushäiriö

www.mielenterveystalo.fi

www.terveyskyla.fi

Lisätietoja:

Marko Muukka, Kehittämispäällikkö, HYKS Psykiatria, IT - psykiatrian ja psykososiaalisten hoitojen linja

050 427 2049

e-mail marko.muukka@hus.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

”Vanhemmat eros, oliko siinä järkee?” Uusilla #100asiaaerosta -verkkosivustoilla nuoret tukevat toisiaan/”Föräldrarna separerade” ”Fatta!!!” - På den nya sidan #100sakeromseparation ger unga stöd till varandra10.10.2018 00:00Tiedote

Vanhempien ero on nykyisin tavallista, mutta se ei tee siitä helpompaa lapsille ja nuorille. Jotta eroa ei tarvitse miettiä yksin, lapsille ja nuorille avataan 10.10. vertaistukea tarjoavat verkkosivustot www.nuortennetti.fi/100asiaaerosta ja www.nuortennetti.fi/100sakeromseparation. Sivuilla nuoret itse vastaavat toistensa kysymyksiin. Lisäksi vastauksia on kerätty ammattilaisilta.

KUTSU: Biopankkitutkimuksen läpimurtoja 30.10.20189.10.2018 09:02Tiedote

Tervetuloa kuulemaan biopankkitutkimusten saavutuksista. Biopankkitoiminta on tehnyt mahdolliseksi kehittää aivan uudenlaisia hoitoja potilaiden hyväksi. Tutkijat esittelevät tilaisuudessa lääketieteellisiä tutkimuksiaan, joissa he ovat hyödyntäneet biopankin näytteitä. Tarjolla kahvia ja näköaloja tulevaisuuden lääketieteeseen. Aika: 30.10. kello 16- 18 Paikka: Haartmaninkatu 8, Biomedicum 1, luentosali 1. Ohjelma löytyy tästä linkistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme