HUS

HUSin Runkopalveluissa aloitetaan yhteistoimintaneuvottelut

Jaa
Neuvotteluiden piirissä on 200 henkilöä. Arvioitu vähennystarve on enintään 25 henkilöä. Tavoitteena on, että irtisanomisten sijaan henkilöille voidaan tarjota muita tehtäviä.

Runkopalveluissa aloitetaan yhteistoimintaneuvottelut tällä viikolla. Neuvottelut koskevat johto-, esihenkilö-, asiantuntija- ja suunnittelutehtäviä.  

Neuvottelut aloitetaan, koska HUS Asvian ja HUS Logistiikan toiminnot yhdistyivät Runkopalveluiksi vuoden alussa. Yhdistämisen tavoitteena on toiminnan tehostaminen ja yhdenmukaiset toimintamallit. Synergiaetuja haetaan muun muassa järjestämällä uudelleen päällekkäisiä toimintoja. 

Työnantajan tavoitteena on, että irtisanomisten sijaan henkilöille voidaan tarjota muita tehtäviä HUSista. Yhteistoimintaneuvotteluissa suunnitellut toimenpiteet koskevat Runkopalveluiden johto-, esihenkilö-, asiantuntija- ja suunnittelutehtäviä. Tehtävät ja nimikkeet tarkentuvat neuvotteluiden aikana. 
 
Runkopalvelut vastaa HUSin laitoshuollosta, ruokahuoltopalveluista, osastosihteeripalveluista, potilaskuljetuksesta, aula- ja asiointipalveluista, logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. Se työllistää noin 4 550 työntekijää. 

Lisätietoja: 

Tuula Lasandertoimialajohtaja, Runkopalvelut 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme