HUS

HUSin valtuusto kokoontuu torstaina 12.12.2019 klo 9 / HUS fullmäktige sammanträder torsdagen den 12 december 2019 kl. 9

Jaa

Arvoisa vastaanottaja,

HUS-kuntayhtymän valtuusto pitää kokouksen torstaina 12.12.2019 klo 9. Kokouspaikka on luentosali 1, Biomedicum Helsinki, Haartmaninkatu 8. Valtuuston kokous on avoin ja median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta paikan päälle.

Kokouksen esityslista

Terveisin,

Paula Isopahkala
viestintäjohtaja

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bästa mottagare,

Samkommunen HNS fullmäktige sammanträder torsdagen den 12 december 2019 kl. 9. Platsen är föreläsningssal 1, Biomedicum Helsinki, Haartmansgatan 8. Fullmäktigesammanträdet är en öppen tillställning och representanter för media är välkomna att följa sammanträdet på plats.

Föredragningslista

Hälsningar,

Paula Isopahkala
kommunikationsdirektör

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa yli puoli miljoonaa potilasta. HUSissa työskentelee 25 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme