HUS

HUS:n potilastietojärjestelmässä tänäänkin ongelmia

Jaa

HUS:n potilastietojärjestelmässä havaittiin tänään klo 9.24 uusi ongelma. Häiriö ei tiettävästi liity eiliseen laajaan tietoliikennehäiriöön.

Palvelimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen potilastietojärjestelmä toimii lähes normaalisti. Käytössä on kuitenkin edelleen häiriöitä ja niitä tutkitaan käyttäjiltä saatujen palautteiden pohjalta.

HUSLABin ja HUS-Kuvantamisen tietojärjestelmät toimivat hyvin.

- Potilashoidossa voi olla viivästyksiä, mutta kaikki HUS:n toimipisteet ovat toiminnassa. Potilasturvallisuudesta huolehditaan ennen kaikkea, HUS:n johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi sanoo.


Lisätietoja: Johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi 050 428 7660

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme