HUS-kuntayhtymä

HUS:n tarkastuslautakunta raportoi – Suunta oikea, mutta töitä menestyksen eteen on tehtävä

Jaa

HUS:n tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016 on julkaistu ja se annetaan valtuustolle 15.6.2017. Arviointikertomus sisältää yhteensä 12 havaintoa ja suositusta.

Valtuustokauden loppuessa HUS:n tarkastuslautakunta on arvioinut paitsi vuosittaisten avaintavoitteiden toteutumista, myös HUS:n strategiaa 2012–2016 kokonaisuudessaan. Vuoden 2016 strategiset painopistealueet olivat vaikuttavuus, asiakaslähtöisyys ja asiakaskokemus, kilpailukyky sekä yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa.

Tarkempaa tietoa tavoitteista ja toteutumista sekä muista havainnoista HUS:n verkkosivuilla julkaistussa uutisessa.

Arviointikertomus on julkaistu osoitteessa: www.hus.fi/hus-tietoa/materiaalipankki/arviointikertomukset

Lisätietoja

Tarkastuslautakunnan pj. Markku Pyykkölä, 0500 442 761,
tarkastuslautakunnan vpj. Maija Anttila, 0400 709 170 ja
arviointijohtaja Pirjo Räsänen, 09 471 71215.

Tietoja julkaisijasta

HUS-kuntayhtymä
HUS-kuntayhtymä
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS-kuntayhtymä

Satavuotiasta Suomea juhlitaan HUS:n sairaaloissa4.12.2017 14:11Tiedote

Sinivalkoisia kahvihetkiä henkilöstölle ja potilaille HUS:ssa järjestetään kaikilla viidellä sairaanhoitoalueella juhlatilaisuudet itsenäisyyspäivän aattona. Lisäksi HUS järjestää sinivalkoisia kahvihetkiä sairaaloissaan ja toimipisteissään. Juhlatilaisuuksiin ja kahvihetkiin ovat tervetulleita henkilökunta ja potilaat. - Isona julkisena organisaationa haluamme omalta osaltamme muistaa satavuotiasta Suomea. Juhlat ja sinivalkoiset kahvihetket kokoavat henkilökuntaa ja potilaita yhteen juhlistamaan isänmaatamme, joka muun muassa tarjoaa meille erinomaiset terveydenhoitopalvelut, sanoo HUS:n hallintoylihoitaja Kaarina Torppa. Meilahden tornisairaala saa ylleen valotaidetta HUS:n sairaaloissa järjestetään juhlaliputus. Tämän lisäksi yksi Suomen tunnetuimmista rakennuksista, Meilahden tornisairaala, saa ylleen valotaidetta hämärän laskeuduttua 5. joulukuuta. Valaistus jatkuu 7.12. klo 9 saakka. Sadan vuoden kehityskaaria videosarjassa HUS ja Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunt

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme