HUS-kuntayhtymä

HUS:n tarkastuslautakunta raportoi – Suunta oikea, mutta töitä menestyksen eteen on tehtävä

Jaa

HUS:n tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016 on julkaistu ja se annetaan valtuustolle 15.6.2017. Arviointikertomus sisältää yhteensä 12 havaintoa ja suositusta.

Valtuustokauden loppuessa HUS:n tarkastuslautakunta on arvioinut paitsi vuosittaisten avaintavoitteiden toteutumista, myös HUS:n strategiaa 2012–2016 kokonaisuudessaan. Vuoden 2016 strategiset painopistealueet olivat vaikuttavuus, asiakaslähtöisyys ja asiakaskokemus, kilpailukyky sekä yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa.

Tarkempaa tietoa tavoitteista ja toteutumista sekä muista havainnoista HUS:n verkkosivuilla julkaistussa uutisessa.

Arviointikertomus on julkaistu osoitteessa: www.hus.fi/hus-tietoa/materiaalipankki/arviointikertomukset

Lisätietoja

Tarkastuslautakunnan pj. Markku Pyykkölä, 0500 442 761,
tarkastuslautakunnan vpj. Maija Anttila, 0400 709 170 ja
arviointijohtaja Pirjo Räsänen, 09 471 71215.

Tietoja julkaisijasta

HUS-kuntayhtymä
HUS-kuntayhtymä
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS-kuntayhtymä

Unettomuuteen lääkkeetöntä apua omalta terveysasemalta17.10.2017 08:24Tiedote

Lääkkeettömien unettomuushoitojen on todettu toimivan lääkkeitä paremmin etenkin pitkäkestoisen unettomuuden hoidossa. Lääkkeettömän hoidon tarjonta on Suomessa kuitenkin ollut varsin sattumanvaraista. HUS –alueella 2016 syksystä alkaen on valmisteltu unettomuuden hoitopolkua yhteistyössä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon välillä HUS Perusterveydenhuollon yksikön ja HYKS Psykiatrian Uni- ja traumapoliklinikan yhteisenä kehittämishankkeena. Tarve unettomuuden hoitopolun rakentamiselle on noussut alueen terveyskeskuksista, sillä unettomuus on yleistä perusterveydenhuollon potilailla. Ongelmana on ollut myös perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhdessä sopimien toiminta- ja hoitokäytäntöjen puuttuminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme