Storage365 AB

Huutava pula talvisäilytyspaikoista asuntoautoille, matkailuvaunuille, veneille, vesiskoottereille, moottoripyörille jne.

Jaa

Oiva lisätulon mahdollisuus vailla hyötykäyttöä olevista tiloista ja maatilkuista.

Suvi Roine. Suomen yhtiön käynnistäjä.
Suvi Roine. Suomen yhtiön käynnistäjä.

Varastoinnin ”airbnb”, Suomen varastointimarkkinaa uudistava Storage365.fi, etsii kuumeisesti varastotoimintaan sopivia tiloja maanlaajuisesti, tuomaan säännöllistä lisätuloa kiinteistönomistajille.

Koronapandemian aikana Pohjoismaissa myytiin ennätysmäärä asuntoautoja, mönkijöitä, moottoripyöriä, vesiskoottereita ja veneitä, joten nyt talvisäilytyskysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti.

-Ruotsissa sadat maatilat ja yksityishenkilöt ovat jo antaneet Storage365:n kautta vuokralle tyhjillään olleita latojaan, hallejaan, autotallejaan ja peltopalstojaan, ja saavat niistä oikein mukavaa säännöllistä tuottoa, yhtiön Suomen toimintoja käynnistävä Suvi Roine kertoo.

Nyt on myös Suomessa mahdollisuus lisätä tulojaan saamalla tyhjillään olevat tilat hyötykäyttöön.

-Sinun ei siis tarvitse hallita suuria kiinteistökokonaisuuksia, vaan Storage365.fi on kiinnostunut myös maatalousyrittäjien, pienyritysten ja yksityistenkin tyhjistä tiloista ja maa-aloista, Roine kertoo.

-Erityisesti rannikko- ja saaristoalueilla veneiden talvisäilytykseen käytettävistä maista on ihan kauhea pula, Roine sanoo. Me muuten myös autamme tarvittaessa maa-alan muokkaamisessa sopivaksi, Roine jatkaa.

Storage365.fi on tehnyt varastotilan vuokralle antamisesta mahdollisimman helppoa. Kiinteistö tekee tilastaan Storage365.fi-sivuille vuokrailmoituksen, jonka jälkeen Storage365 huolehtii tilan markkinoinnista, varauksista, vuokrasopimuksista, laskutuksesta ja asiakastuesta.

-Etsimme myös houkuttelevia pienvarastoyrityksiä, jotka olisivat kiinnostavia ostokohteita, Roine avaa yrityksen tulevaisuuden näkymiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suvi RoineCOOStorage365.fi

Suvi Roineella on laaja kokemus kansainvälisestä markkinoinnista ja viestinnästä. Viestintästrategioiden ja tuotejulkistusmateriaalin tuotannon lisäksi, hän työskenteli Nokialla mm. Kiinassa tiimissä, joka vastasi myynti- ja markkinointiratkaisujen kehittämisestä Aasian markkinoilla.

Roine on opiskellut kauppatiedettä ja oikeustiedettä Edinburghin yliopistossa Skotlannissa, jonka lisäksi hän on asunut myös Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Intohimoisena purjehtijana Suvi on ylittänyt Atlantin sekä harrastaa kesäisin paljon yksinpurjehdusta.

Puh:0405553605suvi.roine@storage365.fi

Kuvat

Suvi Roine. Suomen yhtiön käynnistäjä.
Suvi Roine. Suomen yhtiön käynnistäjä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Storage365 AB
Axel Johansson gata 4
754 50 Uppsala

Pienvarastoinnin uudistaja Storage365 on kaikenlaisen varastotilan markkinapaikka. Yritys perustettiin Ruotsissa marraskuussa 2016 ja sen kaupallinen toiminta alkoi lokakuussa 2018. Suomessa ensimmäinen varasto avattiin marraskuussa 2022 Amerin entisen pääkonttorin kellaritiloissa Mäkelänkadulla.

Storage365:llä on myös nimekkäitä sijoittajia, esimerkiksi Ruotsin kuuluisin kansainvälinen jalkapallosupertähti on ollut mukana yrityksen perustamisesta lähtien.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storage365 AB

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme