Kiertoa Oy / Kiertonet

Huutokaupasta ostettu ambulanssi kotiintoimituksella? - Kiertonet otti ensimmäisenä käyttöön Biilan siirtopalvelun laajennuksen

Jaa

Jatkossa Kiertonetin huutokaupasta auton voittanut voi tilata auton siirron suoraan kotiovelle. Kiertonet on ensimmäinen autoja myyvä verkkohuutokauppa Suomessa, joka tarjoaa kotiintoimitusta kaupan yhteydessä.

Verkossa toimiva julkisen sektorin huutokauppa Kiertonet ja autojen siirtopalvelua tarjoava Biila ovat aloittaneet yhteistyön huutokauppa-autojen kotiintoimituksen osalta. Yhteistyössä on kyse uudesta ominaisuudesta Kiertonetin huutokauppanäkymässä, jossa auton ostanut henkilö voi tilata autolle toimituksen haluttuun osoitteeseen. 

Kiertonetistä kerrotaan yrityksen olevan avoin uusia innovaatioita kohtaan, jotka tukevat nettikaupankäyntiä.

Yrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaava Teemu Kunto kertoo autojen kotiintoimituspalvelun olevan hyödyllinen sekä myyjille että ostajille.

“Meillä myynti on maanlaajuinen. Kysyntä kohtaa, oli myyjä tai ostaja mistä päin Suomea tahansa. Jos ostaa Torniosta auton ja asuu itse Hangossa, niin siinä on maantieteelliset haasteet saada auto kotiin. Biilan autojen siirtopalvelu ratkaisee tämän ongelman”, Kunto sanoo.

Sen lisäksi, että kotiintoimitus hyödyttää auton ostajia, Kunto näkee, että palvelun avulla ostajapotentiaali kasvaa, kun ostajan ei tarvitse lähteä itse hakemaan autoa.

Etäkaupankäynnissä autojen kotiintoimitukselle on kysyntää laajemminkin.

“Lähdimme aluksi keskustelemaan Kiertonetin kanssa tästä verkkokauppaan asennettavasta lisäosasta ja he halusivat olla ensimmäisenä ottamassa auton kotiintoimituksen mahdollistavan lisäosan käyttöön”, kertoo Biilan markkinointijohtaja Viljami Laurila.

Biilan autojen siirtopalvelua on kehitetty vuosien aikana ja yritys on saanut lisää resursseja tuotekehitykseen. Biila on hiljattain avannut siirtoajojen tilauksen ilman, että siinä tarvitsee käyttäjätunnuksia - siirron saa tilattua nopeasti muutamalla klikkauksella. Osoitetiedot täytetään lomakkeeseen ja varaus maksetaan etukäteen, jonka jälkeen Biilan kuljettaja suorittaa auton siirron.

“Olemme saaneet hyvää palautetta ja totesimme, että tällä voi olla hyvinkin paljon hyötyä Kiertonetin kaltaisille, käytettyjä autoja myyville sivustoille”, Laurila kertoo.

Perinteisesti autoalan toimijat käyttävät Biilan autojen siirtopalvelua oman palvelunsa taustalla, mutta nyt on tehty mahdolliseksi myös muille toimijoille ladata auton siirrot mahdollistava lisäosa omaan verkkokauppaan.

Lisäosa poimii automaattisesti auton sijainnin postinumeron ja antaa ostajalle esimerkkihintoja eri kaupunkeihin. Kun ostaja lisää oman postinumeron, hän saa tarkan hinnan siirtokustannuksista haluttuun osoitteeseen.

“Palvelu on tulossa Kiertonetin lisäksi myös muille sivustoille ja se on hyvin yksinkertainen ottaa käyttöön. Biilan autojen siirtopalvelu avaa täysin uudet mahdollisuudet autojen etäkaupalle yksinkertaisella tavalla”, Laurila sanoo.

Autojen kotiintoimituksen mahdollistava lisäosa on otettu käyttöön myös Huutomylly.fi -sivustolla, joka on Kiertonetin sisarsivusto.

Lisätiedot:

Teemu Kunto, Kiertonet, 0442377750, teemu.kunto@kiertonet.fi

Viljami Laurila, Biila, 0442837283, viljami.laurila@biila.io

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kiertoa Oy / Kiertonet
Vakkurinkatu 1
60320 Seinäjoki

http://kiertonet.fi

Kiertonet.fi on kiertotaloutta edistävä verkkohuutokauppa, jossa julkiset toimijat voivat myydä tarpeetonta omaisuuttaan. Mukana on jo yli 500 julkista organisaatiota – muun muassa yli puolet Suomen kunnista ja kaupungeista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiertoa Oy / Kiertonet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme