Digita

HybridiTV tarjoaa lisävihjeitä MTV3-kanavan Masked Singer Suomen alkavalla kaudella

Jaa

Digita on lauantaina 17.10.2020 MTV3-kanavalla käynnistyvän Masked Singer Suomi -ilmiöohjelman yhteistyökumppani. Digita tuo alkavalle kaudelle yhdessä MTV:n kanssa HybridiTV-palvelun, joka palvelee katsojaa ennennäkemättömällä tavalla.

HybridiTV-palvelut rikastuttavat Masked Singer Suomen ohjelmasisältöä tarjoamalla HybridiTV-katsojille sinisen napin takaa muun muassa kauden aikana annettavat hahmovihjeet kootusti. ”Lisäksi aivan uutena ominaisuutena HybridiTV-katsojilla on etuoikeus lisävihjeisiin, joihin pääsee käsiksi kirjautumalla HybridiTV-palveluun Facebook-tunnuksilla. Kirjautumalla HybridiTV-palveluun katsoja näkee myös, ketkä Facebook-kavereista ovat aktiivisena seuraamassa ohjelmaa. Sosiaalisen median palvelun kytkeminen kiinteäksi osaksi HybridiTV-palvelua tekee television yhteisöllisyyden katsojalle näkyväksi”, kertoo Digitan videojakeluliiketoiminnan johtaja Teppo Ahonen.

Masked Singer Suomi -ohjelmaan tehdyn lisäpalvelun tavoin HybridiTV tarjoaa mainostajalle erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa ja aktivoida katsojia tuotteidensa pariin vaivattomasti kaukosäätimen avulla. ”Ohjelmayhteistyön syventäminen HybridiTV-palvelun avulla tuo mainostajalle lisää brändinäkyvyyttä ja mahdollistaa esimerkiksi taktisten komponenttien kuten arvontojen lisäämisen ohjelmayhteistyöhön”, kertoo Ahonen.

Lisäksi tarjolla on yritysten eri tarpeisiin aivan uudentyyppisiä mainonnan ratkaisuja tv-mainontaan. ”HybridiTV:ssä huomiota herättävä vuorovaikutteinen mainospaikka voidaan tuoda ohjelmayhteistyön lisäksi kanavan vaihdon tai mainosspotin yhteyteen. Perinteisen television ja online-mainonnan yhdistelmä toimii”, toteaa Ahonen. Tulokset lisäpalveluiden käytöstä perinteisen mainonnan lisänä puhuvat puolestaan: televisiomainoksen yhteyteen liitetyn HybridiTV-lisäpalvelun click-through rate on ollut jopa 60 prosenttia. ”Kannustan mainostajia rohkeasti kokeilemaan uusia mainonnan mahdollisuuksia”, lisää Ahonen.

Tällä hetkellä HybridiTV-palveluiden piirissä on noin 600.000 päätelaitetta ja niiden kautta noin miljoona silmäparia. Ja määrä kasvaa jatkuvasti laitekannan uusiutuessa. Yli puolesta miljoonasta HybridiTV:stä on päivittäin päällä keskimäärin noin puolet, eli 250.000–300.000 eri päätelaitetta. HybridiTV-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Digitan AntenniTV:ssä sekä Telian Kaapeli-TV:ssä.

Median yhteydenotot

Digita Oy, Teppo Ahonen, johtaja videojakelupalvelut, p. 040 563 0299, teppo.ahonen(a)digita.fi

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa. www.digita.fi

Yhteyshenkilöt

Minna Flink
johtaja, viestintä ja markkinointi
minna.flink(a)digita.fi, puh. 040 742 8849

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Digita
Digita
Jämsänkatu 2
00520 Helsinki

020 411 711http://www.digita.fi

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digita

Digita tuo Keikalla.fi joulukonsertteja nähtäville televisioon HybridiTV:n avulla1.12.2020 12:00:00 EETTiedote

Digita ja Keikalla.fi tuovat joulumieltä suomalaisille pilotoimalla uudentyyppistä HybridiTV-palvelua antenni-tv-verkossa kolmen jouluviikolla esitettävän live-joulukonsertin muodossa. Pilotissa Keikalla.fi-palvelu tuodaan televisioon käytettäväksi 1.- 23.12.2020 väliseksi ajaksi. Varsinainen pilotoitava palvelu toiminnallisuuksineen aukeaa 14.12. Palvelu lähetetään kanavapaikalla 101 Digitan antenni-tv-verkon E-kanavanipussa, jonka väestöpeitto on 98 %.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme