Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hylätyt polkupyörät kerätään jälleen pois keskusta-alueelta

Jaa

Vaasan keskustaan hylätyt polkupyörät siistitään jälleen pois katukuvasta viihtyvyyden parantamiseksi. Edellisen kerran hylättyjä polkupyöriä sekä niin sanottuja romupolkupyöriä kerättiin keväällä 2021, jonka jälkeen uusia pyöriä on kertynyt keskusta-alueelle noin 40 kappaletta.

Hylätyt polkupyörät merkitään mustakeltaisella teipillä. Katujen kunnossapito kerää ja siirtää merkityt pyörät 1.10. alkaen, mikäli omistaja tai haltija ei ole siihen mennessä noutanut pyöräänsä.

Pyörät siirretään varastoon ja siitä tehdään kirjallinen päätös, johon voi vaatia oikaisua. Polkupyörien siirtäminen perustuu ajoneuvojen siirtämisestä annettuun lakiin. Lisätietoa antaa Pysäköinninvalvonta.

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme