Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Hypo julkistaa Asuntomarkkinakatsauksen lauantaina 1.9.2018 klo 0:01

Jaa

Ennakkotiedote Hypon Asuntomarkkinakatsauksesta 3/2018: Asuntokaupan tila helteisen kesän jälkeen ja näkymät syksylle. Varhain lauantaiaamuna 1.9.2018 klo 0:01.

Mikä on asuntomarkkinoiden todellinen tilanne helteisen kesän jälkeen? Miten vilkas rakentaminen kasvukaupungeissa näkyy asuntojen kauppamäärissä ja dynamiikassa? Ja miksi Suomi erottuu myönteisesti länsinaapureista? Muun muassa näihin kysymyksiin vastauksia Hypon Asuntomarkkinakatsauksessa ensi lauantaina heti puolenyön jälkeen klo 0.01.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Yrjönkatu 9 A
00101 HELSINKI

09 228 361http://www.hypo.fi/

Suomen Hypoteekkiyhdistys on Suomen vanhin valtakunnallinen ja yksityinen luottolaitos, perustettu 1860. Hypo-konserni on kaikista pankki- ja vakuutusyhtiöistä riippumaton, jäsentensä omistama keskinäinen yhtiö, joka on erikoistunut toiminnassaan pelkästään asuntorahoitukseen. Konserniin kuuluu myös vuonna 2002 perustettu talletuspankki, Suomen AsuntoHypoPankki Oy.

Osavuosikatsauksen 1.1.–30.6.2018 mukaan Hypo-konsernin tase oli 3,0 miljardia euroa, ydinvakavaraisuus 12,3 %, luottokanta 2,4 miljardia euroa, talletukset 1,6 miljardia euroa, järjestämättömät luotot 0,12 % ja liikevoitto 3,0 miljoonaa euroa. Asiakkaita konsernilla on yli 29 500.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme