Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Hypo julkistaa Asuntomarkkinakatsauksen lauantaina 2.3. klo 0:01

Jaa

Ennakkotiedote Hypon Asuntomarkkinakatsauksesta 1/2019: Markkinamuutosten aika käsillä. Varhain lauantaiaamuna 2. maaliskuuta klo 0:01

Alueellinen väestöennuste kertoo, että väki keskittyy Suomessa selvemmin kuin on odotettu. Muutos näkyy asuntomarkkinoilla, mutta miten. Hypon Asuntomarkkinakatsaus avaa markkinamuutosten suunnan ja merkitykset lauantaina 2. maaliskuuta heti keskiyön jälkeen klo 0:01.

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Yrjönkatu 9 A
00101 HELSINKI

09 228 361http://www.hypo.fi/

Suomen Hypoteekkiyhdistys on Suomen vanhin valtakunnallinen ja yksityinen luottolaitos, perustettu 1860. Hypo-konserni on kaikista pankki- ja vakuutusyhtiöistä riippumaton, jäsentensä omistama keskinäinen yhtiö, joka toiminnassaan on erikoistunut asuntorahoitukseen. Konserniin kuuluu myös vuonna 2002 perustettu talletuspankki, Suomen AsuntoHypoPankki Oy.

Tilinpäätöstiedotteen 1.1.–31.12.2018 mukaan Hypo-konsernin tase oli 3,1 miljardia euroa, ydinvakavaraisuus 12,1 %, luottokanta 2,6 miljardia euroa, talletukset 1,7 miljardia euroa, järjestämättömät luotot 0,07 % ja liikevoitto 7,2 miljoonaa euroa. Asiakkaita konsernilla on noin 30 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme