Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hyresgäst sökes till cafébyggnaden på Sandö

Dela

Vasa stad söker hyresgäst till cafébyggnaden på Sandö och erbjuder samtidigt möjlighet att arrendera strand- och vattenområdet bredvid byggnaden.

Vasa stad begär formbundna anbud på hyrning av cafébyggnaden på Sandö samt arrendering av strand- och vattenområdet där bredvid. Mer information finns på stadens webbplats.

Anbuden ska lämnas in på anbudsformuläret, till vilket anbudsgivaren som preciserande dokument ska bifoga en presentation av affärsverksamheten som ska bedrivas och servicen som ska produceras i byggnaden, intyg över anbudsgivarens solvens samt intyg över undertecknarens rätt att teckna firma.

Även anbud på hyrning av bara cafébyggnaden är möjliga. Visningar ordnas för intresserade på begäran under perioden 22–26.3.2021.

Kontakter

Projekteringsingenjör Vesa Lehtinen, vesa.lehtinen@vaasa.fi, +358408465172

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum