Hyvä haastateltava -koulutus 2.9.2019

Jaa

Yrittäjä, sinun kannattaa näkyä mediassa! Tule aamiaiskoulutukseen kuulemaan, miten media toimii ja kuinka voit itse olla hyvä haastateltava.

Kuulet myös uusia tuulia lehdistötiedotteiden hyödyistä. Konkaritoimittajat Terhi Friman ja Anne Lampinen kertovat mukaansa tempaavasti, kuinka toimittajien kanssa tullaan juttuun, jotta nämä olisivat yhteistyökykyisiä ja yritys saisi mediassa ajamansa asian positiivisesti esille. Toisinkin voi käydä, jos saat toimittajan takajaloilleen.

Varaa paikkasi heti, viimeistään 23.8. mennessä: annemarie.lampinen@gmail.com

koulutuksen hinta 20 euroa + alv 24 %.
Paikka: Hotelli Arthur,  Vuorikatu 19, 00100 Helsinki
Tarjolla monipuolinen ja terveellinen aamiainen. 

Tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus saada viestintäkartoitus 52 euroa + alv 24 % ja viestintäsuunnitelma omalle yritykselle 120 euroa + alv 24 %.

Ilmoittautumiset:

annemarie.lampinen@gmail.con


Rajoitettu määrä paikkoja!


Terhi www.metsaanmeni fi
Anne www.omatoimittaja.fi

Lue artikkeli aiheesta.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Omatoimittaja.fihttp://omatoimittaja.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Omatoimittaja.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme