Espoon kaupunki - Esbo stad

Hyvä hoiva halutaan turvata kaikille – Espoon sosiaali- ja terveyslautakunta käy läpi hoivakotien valvontaprosessin

Jaa

Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö on kutsunut lautakunnan ylimääräiseen kokoukseen perjantaina 8.2. Kokouksessa käydään läpi Espoon hoivapalvelujen valvontaprosessi ja valvonnan kohteena olevien yksiköiden tilanne. Tarkoituksena on varmistaa, että valvonta toimii tehokkaasti ja kaikkien ääni tulee kuuluviin, jotta mahdolliset puutteet saadaan korjattua pikaisesti.

− ”Haluamme vastata ihmisten huoleen hoivapalvelujen laadusta. Siksi pidän tärkeänä, että läpivalaisemme hoivapalvelujen valvontaprosessit vielä kertaalleen. Näin varmistamme, että teemme kaikkemme hyvän hoivan turvaamiseksi jokaiselle asiakkaalle”, Saara Hyrkkö toteaa.

Valtaosassa Espoon hoivapaikoista tilanne on hyvä. Tarkoitus on suunnata katseet niihin asioihin, joissa Espoon toimintamalleja voidaan vielä parantaa.

− ”On hyvä, että sosiaali- ja terveyslautakunta haluaa huolellisesti perehtyä tähän tärkeään asiaan ja varmistua siitä, että Espoossa toiminta on hyvällä tasolla ja sitä kehitetään edelleen”, perusturvajohtaja Juha Metso toteaa.

Tehostettu palveluasuminen Espoossa:

  • 1350 asiakasta tehostetussa palveluasumisessa
  • 266 asiakasta kaupungin omissa hoivakodeissa (5 hoivakotia), muut ostopalveluhoivakodeissa (37 hoivakotia)
  • Kaikki Espoon hyväksymät hoiva-asumisen palveluntuottajat ovat sitoutuneet noudattamaan palvelukonseptia, joka määrittää vähimmäisvaatimukset palvelun laadulle.
  • Palvelujen laatua ja sopimusten noudattamista ja toteutumista hoivakodeissa seurataan säännöllisesti sosiaali- ja terveyslautakunnan 12.11.2014 hyväksymän valvontasuunnitelman mukaisesti.

Lisätiedot:
sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604
perusturvajohtaja Juha Metso, p. 050 532 7321

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

@Espoonsote Twitterissä  

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme