Espoon kaupunki - Esbo stad

Hyvä hoiva halutaan turvata kaikille – Espoon sosiaali- ja terveyslautakunta käy läpi hoivakotien valvontaprosessin

Jaa

Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö on kutsunut lautakunnan ylimääräiseen kokoukseen perjantaina 8.2. Kokouksessa käydään läpi Espoon hoivapalvelujen valvontaprosessi ja valvonnan kohteena olevien yksiköiden tilanne. Tarkoituksena on varmistaa, että valvonta toimii tehokkaasti ja kaikkien ääni tulee kuuluviin, jotta mahdolliset puutteet saadaan korjattua pikaisesti.

− ”Haluamme vastata ihmisten huoleen hoivapalvelujen laadusta. Siksi pidän tärkeänä, että läpivalaisemme hoivapalvelujen valvontaprosessit vielä kertaalleen. Näin varmistamme, että teemme kaikkemme hyvän hoivan turvaamiseksi jokaiselle asiakkaalle”, Saara Hyrkkö toteaa.

Valtaosassa Espoon hoivapaikoista tilanne on hyvä. Tarkoitus on suunnata katseet niihin asioihin, joissa Espoon toimintamalleja voidaan vielä parantaa.

− ”On hyvä, että sosiaali- ja terveyslautakunta haluaa huolellisesti perehtyä tähän tärkeään asiaan ja varmistua siitä, että Espoossa toiminta on hyvällä tasolla ja sitä kehitetään edelleen”, perusturvajohtaja Juha Metso toteaa.

Tehostettu palveluasuminen Espoossa:

  • 1350 asiakasta tehostetussa palveluasumisessa
  • 266 asiakasta kaupungin omissa hoivakodeissa (5 hoivakotia), muut ostopalveluhoivakodeissa (37 hoivakotia)
  • Kaikki Espoon hyväksymät hoiva-asumisen palveluntuottajat ovat sitoutuneet noudattamaan palvelukonseptia, joka määrittää vähimmäisvaatimukset palvelun laadulle.
  • Palvelujen laatua ja sopimusten noudattamista ja toteutumista hoivakodeissa seurataan säännöllisesti sosiaali- ja terveyslautakunnan 12.11.2014 hyväksymän valvontasuunnitelman mukaisesti.

Lisätiedot:
sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604
perusturvajohtaja Juha Metso, p. 050 532 7321

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

@Espoonsote Twitterissä  

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo Visual Festival on uusi kolmipäiväinen visuaalisen taiteen tapahtuma upeassa Träskändan puistossa ja kartanossa23.8.2019 08:00:00 EESTTiedote

Espoo Visual Festival järjestetään perjantaista sunnuntaihin 13.-15.9.2019 klo 19-23. Tänä vuonna Träskändan puistossa ja kartanossa järjestettävä tapahtuma esittelee 12 ajankohtaista kotimaista ja kansainvälistä visuaalisen taiteen teosta ja taiteilijaa. Ensimmäisenä vuotena tapahtuman painopiste on valo-, ääni- ja mediataiteessa.

Befolkningen i Esbo ökar i rekordtakt, skatteinkomstutvecklingen är osäker22.8.2019 15:19:15 EESTTiedote

Stadsstyrelsen behandlar stadens andra delårsrapport måndag 26.8. Enligt den ökar befolkningen i Esbo snabbt. Under de senaste 12 månaderna har invånarantalet ökat med 6 000 personer, medan den normala ökningen är cirka 4 000–5 000 nya invånare per år. Från början av 2019 är ökningen redan 3 260 personer. Arbetslöshetsgraden är 8,4 procent, det vill säga 0,3 procentenheter mindre än ett år tidigare.

Espoon väestö kasvaa ennätystahtia, verotulojen kehityksessä epävarmuutta22.8.2019 15:15:39 EESTTiedote

Kaupunginhallitus käsittelee kaupungin 2. osavuosikatsausta maanantaina 26.8. Sen mukaan Espoon väestö kasvaa nopeasti. Viimeisen 12 kuukauden aikana asukasmäärä on kasvanut 6 000 henkilöllä, kun normaali vuosikasvu on noin 4 000 - 5 000 uutta asukasta. Vuoden 2019 alusta lukien kasvua on jo 3 260 henkilöä. Työttömyysaste on 8,4 % eli 0,3 prosenttiyksikköä parempi kuin vuotta aikaisemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme