Printix Oy

Hyvää kaupunkilaisille & Hommia tapahtumatyöntekijöille & Huutia koronalle

Jaa

Yritykset huolestuivat tapahtuma-alan kurjasta tilanteesta. Yhteisöllinen kampanja palkkaa tapahtuma-alan ammattilaiset kaduille jakamaan maskeja ja kiitosta. Kansalaiset osallistuvat ehdottamalla paikkoja missä haluavat nähdä iloisen maskipartion.

Tapahtumatyöntekijät jalkautuvat kaduille jakamaan maskittomille kestäviä ja pestäviä, uudelleen käytettäviä F*CK CORONA -kangasmaskeja. Jaossa myös karkkeja ja kiitosta maskeja käyttäville. 

”Haluamme kannustaa maskien käyttöön, jotta koronasta päästäisiin nopeammin eroon. Kampanjalla työllistämme tapahtuma-alan ammattilaisia, jotka ovat koronan takia jääneet ilman töitä. Kampanja on tekoja ruohonjuuritasolla, josta hyötyvät kaikki muut paitsi korona”, kertoo kampanjan ideoinut Sampo Silvennoinen Printix Oy:stä.

Maskipartio -Facebook-sivulla kaupunkilaiset pääsevät mukaan kampanjaan ehdottamalla paikkoja, joihin maskipartion toivotaan jalkautuvan. Maskeja jakaville tapahtumatyöntekijöille maksetaan työstä täysimääräinen korvaus. Maskipartion toiminnan rahoittavat kampanjassa mukana olevat eri alojen yritykset kuten. ”On ollut mukava nähdä, että yritykset ovat lähteneet hyvin kampanjaan mukaan”, Sampo Silvennoinen kehuu. 

”Oli mahtavaa päästä taas pitkästä aikaa tapahtuma-alan töihin. Tätä on ollut ikävä. Kannustan kaikkia kutsumaan meidän maskipartion paikalle – se tietää hommia meille ja huutia koronalle”, kannustaa Stockmannin edessä partioinut Sara Jokinen / Sarastus Events Oy.

Kampanjatunnisteet:

#Huutiakoronalle#Hyvääkaupunkilaisille #Hommiatapahtumatyöntekijöille

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sampo Silvennoinen, Printix Oy
puh. +358 44 293 5176
sampo.silvennoinen@printix.fi

https://www.facebook.com/Maskipartio-101459385380752

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Printix Oy
Printix Oy
Tulppatie 16-18 b
00880 HELSINKI

http://www.printix.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Printix Oy

BUSINESS FINLAND OY ON MYÖNTÄNYT 100.000 EUROA HELSINKILÄISELLE TAPAHTUMA-ALAN YRITYKSELLE KÄYTETYN MESSU –JA MAINOSMATERIAALIN HYÖDYNTÄMISEEN PERUSTUVAN LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN28.4.2020 11:16:57 EEST | Tiedote

Koronaviruksen aiheuttama epidemia seisautti maaliskuun toisella viikolla tapahtuma-alan täysin. Selvitäkseen kassavirran tyrehtymisen aiheuttamasta kriisistä, alan yritykset ovat etsineet korvaavaa liiketoimintaa erilaisista palveluista mm. renkaiden vaihdosta, ruokakuljetuksista jne. Helsinkiläinen messu –ja tapahtumapintojen valmistamiseen ja asentamiseen erikoistunut Printix Oy on jo useiden vuosien ajan kerännyt talteen tapahtumiin tuottamansa ja asentamansa kangas –ja levypinnat. Käytetyistä kankaista on valmistettu mm. erilaisia giwe away –tuotteita (kangaskasseja, meikkipussukoita, esiliinoja yms.). Levymateriaalista on valmistettu mm. messupöytiä ja –tuoleja sekä erilaisia kuljetus –ja säilytyslaatikoita. Business Finland Oy:n on myöntänyt yritykselle 100.000 euroa kierrätetystä messu- ja mainosmateriaalista valmistettavan kuluttajatuotesarjan kehittämiseen. Myönnetty rahoitus tullaan käyttämään kuluttajakysynnän selvittämiseen, asiakasymmärryksen syventämiseen, malliston suun

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme