Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto

Hyvän välitystavan lähettiläät nimetty – Linda ja Sofia edistämään välitysalan osaamista

Jaa

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto on nimennyt uudet Hyvän välitystavan lähettiläät 2020-2021. Alan korkean osaamisen ja Hyvän välitystavan tunnettuuden edistäjinä seuraavan vuoden ajan toimivat Linda Leino Sp-Koti Raumalta ja Sofia Ruokanen Huoneistokeskuksesta Helsingistä. ”On suuri kunnia toimia Hyvän välitystavan lähettiläänä ja välitysalan edustajana”, Leino ja Ruokanen iloitsevat.

Hyvän välitystavan lähettiläät Linda Leino ja Sofia Ruokanen. Kuva  Eemeli Linna
Hyvän välitystavan lähettiläät Linda Leino ja Sofia Ruokanen. Kuva Eemeli Linna

Keskusliiton tavoitteina on nostaa alan ammattilaisten arvostusta, ja lähettiläät tekevät tärkeää työtä tämän tavoitteen eteen. Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton valinnan ovat tehneet liiton puheenjohtaja, Sp-Koti ketjun toimitusjohtaja Jukka Rantanen ja varapuheenjohtaja, Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsa. He kertovat valinneenskampanjaan nuoria ammattilaisia, jotka tekevät työtään suurella sydämellä”. 

Linda Leino työskentelee kiinteistönvälittäjä Sp-Koti Raumanmeren Kiinteistönvälitys Oy:ssä. Hän muistuttaa, että kodinvaihto on merkittävä oikeustoimi, ja välittäjän päivittäinen työ pitää sisällään runsaasti vastuuta. Lähettiläänä aion tuoda esille kiinteistönvälittäjän monipuolista osaamista.”  

Osaamista Leinolla on itselläänkin: hän on vastikään suorittanut kiinteistönvälitysalan korkeimman tutkinnoneli Ylempi kiinteistönvälittäjä- YKV-tutkinnon. 

Oulunkylän Huoneistokeskuksessa työskentelevä Sofia Ruokanen on entinen juniorijalkapalloilija, jonka kiinnostus välitysalaa kohtaan heräsi omien asuntoprojektien kautta”Vaikka teemme asuntokauppaa päivittäin, meidän tulee muistaa, että asiakkaille se on joka kerta ainutlaatuinen kokemus. Lähettiläänä haluan kiinnittää huomiota siihen mitä välittäjän työhön kuuluu, ja miten palvelemme niin asunnon myyjiä kuin ostajia parhaalla mahdollisella tavalla.” Ruokanen aikoo hankkia myös teoreettisen pätevyyden alalle LKV-kokeen kautta. 

Hyvän välitystavan lähettiläät nostavat alan ammattilaisten arvostusta 

"Lähettiläämme ovat osaavia ja ammattitaidon kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvia välitysalan osaajia. Ensimmäiset lähettiläämme kasvattivat roimasti Hyvän välitystavan tunnettuutta. Nyt lähdemme innolla uuteen kampanjaan, jonka kasvoina toimii aina kaksi välitysalan energistä edustajaa kerrallaan”, kertoo Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton toimitusjohtaja Maria-Elena Ehrnrooth.  

”Hyvän välitystavan ohje on vuosittain päivitettävä kooste alan sääntelystä. Ohjeen noudattamista edellytetään laissakin, mutta hyvään välitystapaan kuuluvat myös hyvät tavat. Välittäjä voi lunastaa asiakkaansa odotukset vain erinomaisella asiakaspalvelulla, lain kirjaimen ja hengen noudattamisen lisäksi”, Ehrnrooth toteaa. 

Hyvän välitystavan lähettiläät vierailevat kouluissa puhumassa välitysalan opiskelijoille ja kertovat sosiaalisessa mediassa kiinteistönvälittäjän työstä. Lähettiläät tuovat Hyvälle välitystavalle ja vastuulliselle asuntokaupalle näkyvyyttäLähettiläitä voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #hyvävälitystapa 

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton ensimmäisinä Hyvän välitystavan lähettiläi 2019-2020 toimivat Anna-Iskala (Kiinteistömaailma), Johanna Boucht (Sp-Koti), Anna-Maija Kuosmanen (Sp-Koti), Miro Turunen (SKV Kiinteistönvälitys), Laura Kauppinen (SKV Kiinteistönvälitys), Nanne Kaarre (RE/MAX), Niklas Lyhykäinen (RE/MAX) ja Pasi Sarnikari (Suomen Kiinteistönvälittäjät).  

Lisätietoja 

 
Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto
viestintäpäällikkö
Tiina Frosterus 
puh. 0505023886 
tiina.frosterus@kvkl.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hyvän välitystavan lähettiläät Linda Leino ja Sofia Ruokanen. Kuva  Eemeli Linna
Hyvän välitystavan lähettiläät Linda Leino ja Sofia Ruokanen. Kuva Eemeli Linna
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto
Eteläranta 10
00130 Helsinki

http://www.kiinteistonvalitysala.fi

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto edustaa suomalaista välitysalaa ja liitolla on seitsemän jäsenryhmittymää: Aktia Kiinteistönvälitys, Realia Groupin Huoneistokeskus, SKV ja HUOM!, RE/MAX SuomiKiinteistömaailma, OP Koti, Sp-Koti ja Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL).  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme