Hyvinkään kaupunki

Hyvinkääläisillä mahdollisuus osallistua palveluverkon kehittämiseen

Jaa

Hyvinkään kaupunki on aloittanut palveluverkkoselvityksen koskien sivistystoimen palvelualueen kehitystä ja tulevaisuuden tarpeita.

Ilmakuva Hyvinkäältä. Kuva Hyvinkään kaupunki/Teemu Heikkilä
Ilmakuva Hyvinkäältä. Kuva Hyvinkään kaupunki/Teemu Heikkilä

HYVINKÄÄN KAUPUNKI
TIEDOTTAA 17.11.2021
Julkaistavissa heti

 

 

Hyvinkääläisillä mahdollisuus osallistua palveluverkon kehittämiseen

Hyvinkään kaupunki on aloittanut palveluverkkoselvityksen koskien sivistystoimen palvelualueen kehitystä ja tulevaisuuden tarpeita. Osana selvitystyötä kaupunkilaisilla on mahdollisuus osallistua ja jakaa näkemyksiä palvelujen järjestämisestä. Kaikille kaupunkilaisille avoimeen kyselyyn pääsee vastaamaan 2. joulukuuta asti.

Hyvinkään kaupunki tekee sivistystoimen palveluverkkoselvitystä loppuvuoden 2021 ja kevään 2022 aikana.

- Tarkoituksena on ennakoida tulevan palvelutarpeen kehitystä ja esittää vaihtoehtoisia ratkaisumalleja palveluverkon kehittämiselle, kertoo perusopetuksen johtaja Mika Heikura.

- Selvityksessä tarjotaan tietoa muun muassa kaupungin koulu- ja päiväkotiverkoista ja tulevaisuuden väestönkehityksestä päätöksenteon tueksi, jatkaa Mika Heikura.

Palveluverkkoselvitys on valmis keväällä 2022, jonka jälkeen se viedään kaupunginvaltuutettujen päätettäväksi.

Selvitystyön alkuvaiheessa kaupunkilaisilla on mahdollisuus osallistua palveluverkon kehittämiseen. Vaikuta sivistystoimen palveluverkkotyöhön -kysely on avoinna 17.11. – 2.12.2021 ja sen avulla hyvinkääläiset voivat esittää alueellisia kehitysideoita.

Kyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa hyvinkaa.fi/palveluverkkokysely

Palveluverkkoselvityksen etenemistä voi seurata Hyvinkään kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.hyvinkaa.fi/kasvatus-ja-koulutus/pave/palveluverkko-2022/

Lisätietoja
Perusopetuksen johtaja Mika Heikura, 040 779 4371
Varhaiskasvatuksen johtaja Eila Rapala, 040 542 3172
Sivistystoimen hallinto- ja kehittämispäällikkö Ilona Viinikka, 040 725 5649

Avainsanat

Kuvat

Ilmakuva Hyvinkäältä. Kuva Hyvinkään kaupunki/Teemu Heikkilä
Ilmakuva Hyvinkäältä. Kuva Hyvinkään kaupunki/Teemu Heikkilä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme