Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki myöntää koronatukea urheiluseuroille ja yhdistyksille

Jaa

Hyvinkään kaupunginhallitus on kokouksessaan 1.2.2021 päättänyt myöntää 50 000 euroa ylimääräistä tukea hyvinkääläisten urheiluseurojen ja yhdistysten toiminnan tukemiseen. Kulttuuri- ja hyvinvointilautakunta käsitteli tänään 17.2.2021 tuen jakokriteereitä. Harkinnanvarainen tuki on tarkoitettu välittömien koronapandemian aiheuttamien taloudellisten haittojen tukitoimiin sekä seurojen ja yhdistysten talouden tasapainottamiseen.

Hyvinkään kaupunki tiedottaa             
17.2.2021
Julkaistavissa heti


Hyvinkään kaupunki myöntää koronatukea urheiluseuroille ja yhdistyksille

Hyvinkään kaupunginhallitus on kokouksessaan 1.2.2021 päättänyt myöntää 50 000 euroa ylimääräistä tukea hyvinkääläisten urheiluseurojen ja yhdistysten toiminnan tukemiseen. Kulttuuri- ja hyvinvointilautakunta käsitteli tänään 17.2.2021 tuen jakokriteereitä.

Harkinnanvarainen tuki on tarkoitettu välittömien koronapandemian aiheuttamien taloudellisten haittojen tukitoimiin sekä seurojen ja yhdistysten talouden tasapainottamiseen.

- Koronatuen tavoitteena on lievittää koronapandemian seuroille ja yhdistyksille aiheuttamia taloudellisia menetyksiä, sanoo liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila.

- Kriteereinä ovat koronan vuoksi saamatta jääneet tulot, jotka ovat haitanneet toimintaa. Tukea hakeva yhdistys on velvoitettu ilmoittamaan mahdolliset muualta saadut korona-avustukset ja seuran omat säästötoimenpiteet, kertoo Vakkila.

Tuella turvataan yhdistysten toiminta poikkeusaikana 1.6.2020-28.2.2021. Koronatuki on tarkoitettu esimerkiksi vakituisen henkilökunnan palkkakustannuksiin ja yhdistyksen muihin kiinteisiin kustannuksiin. Tuki on suunnattu pääsääntöisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Ohjeet koronatuen hakemiseen löytyvät osoitteesta www.hyvinkaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/avustukset 18.2.2021 lähtien.

Lisätietoja
liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila p. 040 809 4386

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme