Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki myöntää tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksiin

Jaa

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt kertaluontoisena avustuksena Hyvinkään kaupungin liikuntapalveluille 14 000 € vähävaraisten 7–15-vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamisen tukemiseksi

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
21.4.2020
Julkaistavissa heti

 

Hyvinkään kaupunki myöntää tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksiin

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt kertaluontoisena avustuksena Hyvinkään kaupungin liikuntapalveluille 14 000 € vähävaraisten 7–15-vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamisen tukemiseksi

Liikuntapalvelut on pyytänyt hyvinkääläisiltä seuroilta selvitystä vähävaraisten perheiden määristä. Avustuksen tarvetta ilmoitettiin olevan 11 seurassa.

Liikuntapalvelut laativat ehdotuksen avustuksen jakamisesta Etelä-Suomen aluehallintoviraston antamien ohjeiden mukaisesti. Keväällä 2020 jaetaan seurojen ilmoittamien avustusta tarvitsevien lasten ja nuorten määrän mukaisesti 12 500 euroa ja syksyllä 2020 jaetaan 1 500 euroa.

Avustuksen jakamista käsiteltiin Kulttuuri- ja hyvinvointilautakunnassa 23.4.2020.

Vähävaraisten perheiden harrastestipendit seuroittain seuraavasti: 

Hakasirkus ry 450 €
Hyvinkää Ringette ry 600 €
Hyvinkään Jää-Ahmat ry 1 650 €
Hyvinkään Palloseura ry 1 350 €
Hyvinkään Tahko ry 1 500 €
Hyvinkään Taitoluistelijat ry 1 000 €
Hyvinkään Uimaseura ry 450 €
Hyvoli ry 1 500 €
Martin Sudet ry 1 000 €
Ponteva ry 1 500 €
Sport Club Hyvinkää ry 1 500 €

Yhteensä 12 500 €

Lisätietoja

liikuntapäällikkö Vakkila Jarmo p. 040 809 4386

liikuntasihteeri Kalmari Minna p. 0400 268 173

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Lisää liikkumisen mahdollisuuksia maanantaista lähtien29.5.2020 12:19:49 EESTTiedote

Koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitusten purku jatkuu Hyvinkään kaupungin liikuntapalvelujen puolella kesäkuun alusta alkaen. Sisäharjoitustilat aukeavat seuratoiminnalle maanantaista 1.6.2020 lähtien. Urheiluseurojen odottama kauden avaaminen on vihdoin käsillä, mutta nyt tarvitaan myös malttia ja huolellista tapahtumasuunnittelua. Ulkoliikuntapaikat ovat jo olleet auki muutaman viikon ja kenttien käyttö on sujunut suunnitellusti. Liikkujat ovat noudattaneet ohjeita hyvin ja samaa vastuullista liikkumista tarvitaan myös nyt sisätilojen auetessa, muistuttaa liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila.

Hyvinkään kestävän talouden ohjelman käsittely jatkuu kaupunginhallituksessa28.5.2020 16:06:55 EESTTiedote

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA 28.5.2020 Julkaistavissa heti Hyvinkään kestävän talouden ohjelman käsittely jatkuu kaupunginhallituksessa Hyvinkään kaupungin kestävän talouden ohjelman täsmennetty virkamiesesitys on tulossa ensi viikon maanantaina kaupunginhallituksen käsittelyyn. Myös koko kaupunkiorganisaatiota koskevien yhteistyöneuvottelujen päättäminen käsitellään kaupunginhallituksen kokouksessa. - Poliittisten päättäjien kanssa käydyn saatekeskustelun, kuntalaisten ja henkilöstöltä saadun palautteen sekä yhteistoimintaneuvottelujen perusteella on virkamiesesityksessä päädytty tekemään tarkistuksia säästöesityksiin, sanoo talousjohtaja Markus Peevo. - Virkamiesesityksen ytimessä on edelleen 15 miljoonan euron talouden tasapainottaimistavoite. Tämä merkitsee käytännössä sitä, että tässä tilanteessa on välttämätöntä esittää 0,5 prosenttiyksikön veronkorotusta kunnallisveroprosenttiin. Tämä ratkaisu jakaisi taakkaa useammalle taholle, toteaa kaupunginjohtaja Jyrki Mattila. Kestävän ta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme