Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään liikuntapaikat vetivät viime vuonna huippumäärän kävijöitä - Sveitsin uimala oli jälleen yksi vetovoimaisimpia kohteita

Jaa
Sveitsin Uimalassa oli viime vuonna kaikkiaan 219 748 kävijää, mikä oli tavoitteiden mukainen saavutus.

”Hyvinkään uimala on yksi vetovoimaisimpia liikuntapaikkojamme ja vierailukohteitamme. Olemme tyytyväisiä siitä, että uimala saavutti näin hienon kävijämäärän siitäkin huolimatta, että käyttöä rajoittivat tammikuussa koronasulku ja kesällä huoltotyöt”, liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila iloitsee.

Myös muut Hyvinkään liikuntapaikat saavuttivat viime vuonna korkeita kävijämääriä. Muiden muassa Terveysmetsässä, Sveitsin kuntoportaissa, halleissa ja urheilupuistossa kävi laskureiden mukaan 823 510 aktiivista kuntalaista ja vierailijaa.

Kaupungin ylläpitämät liikuntapaikat sekä infrapalvelut mahdollistavat huippulaadukkaat omatoimisen liikunnan mahdollisuudet ja arjen hyötyliikunnan laskureilla varustettujen paikkojen ohella.

Uimalan pidennetyt aukioloajat hiihtolomaviikolla

Sveitsin uimalan aukioloja pidennetään hiihtolomaviikolla kaikkien kävijöiden iloksi:

  • la 18.2. klo 10.30-21.00
  • su 19.2. klo 8.00-21.00
  • la 25.2. 8.-21.00
  • su 26.2. klo 8.00-21.00

Täältä näet uimalan pääsylippujen hinnat 1.2.2023 alkaen:

Sveitsin uimalan hinnat 1.2.2023 alkaen - Hyvinkään kaupunki (hyvinkaa.fi)

Lisätietoja


liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila jarmo.vakkila@hyvinkaa.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki muistaa Ukrainan sodan syttymisen vuosipäivää23.2.2023 13:21:40 EET | Tiedote

Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan tulee kuluneeksi vuosi perjantaina 24. helmikuuta. Ukrainan suurlähetystö on pyytänyt Suomen kuntia osoittamaan tukensa Ukrainalle vuosipäivänä. Hyvinkään kaupunki tukee Ukrainaa muiden muassa liputuksella sekä tukivideolla eri kanavissaan. Hyvinkäällä asuu tällä hetkellä 440 ukrainalaista. Ukrainalaiset voivat hakea kotikuntaa vuonna 2023 asuttuaan Suomessa vuoden.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme