Espoon kaupunki - Esbo stad

Hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnan päätöksiä 24.5.2022

Jaa

Espoon hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnan kokous pidettiin tiistaina 24.5.2022. Käsittelyssä oli mm. vuoden 2022 ensimmäinen osavuosikatsaus ja syksyn kokouspäivät.

Lautakunta hyväksyi hyvinvoinnin ja terveyden toimialan ensimmäisen osavuosikatsauksen vuodelta 2022. Lautakunta totesi päätöksessään, että asetetut tulostavoitteet ja mittareiden antamat tulokset eivät anna kokonaiskuvaa sotepalvelujen laadun, riittävyyden ja saavutettavuuden tilasta ja kehittymisestä. Lisäksi lautakunta esitti huolensa budjetin ylityksestä ja pyytää esityksiä ja toimenpiteitä talouden tasapainottamiseen.

Info-osuudessa lautakunta kuuli ajankohtaiset kuulumiset Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelusta, terveysasemapalvelujen tuottamisesta Espoon keskuksen alueella sekä tehostetun palveluasumisen sopimusneuvottelujen tilanteesta. Lisäksi perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja esitteli lautakunnalle lastensuojelun ja järjestöjen yhteistyötä.

Hyvinvoinnin ja terveyden lautakunta päätti syksyn kokousajoiksi:

  • tiistai 23.8.2022 klo 17.00 (päätetty 18.11.2022)
  • torstai 6.10.2022 klo 17.30
  • torstai 24.11.2022 klo 17.30
  • torstai 15.12.2022 (varalla) klo 17.30

Hyvinvoinnin ja terveyden lautakunta kokoontuu seuraavan kerran 15.6.2022.

Lisätiedot: 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme