Espoon kaupunki - Esbo stad

Hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnassa 15.6.2022

Jaa
Espoon kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnan kokous järjestetään keskiviikkona 15.6.2022 kello 17.00 alkaen. Kokouksessa lautakunta päättää mm. kaupunginhallitukselle annettavasta selvityksestä vuoden 2021 arviointikertomuksessa esitettyihin tarkastushavaintoihin.

Selvitykset vuoden 2021 arviointikertomuksen tarkastushavaintoihin

Tarkastuslautakunnan vuoden 2021 arviointikertomus on käsitelty kaupunginvaltuustossa tilinpäätöksen yhteydessä. Valtuusto on 16.5.2022 pitämässään kokouksessa velvoittanut kaupunginhallitusta pyytämään lautakunnilta selvitykset ja kuvaukset toimenpiteistä, joihin on ryhdytty tai ryhdyttävä tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa esitettyjen epäkohtien korjaamiseksi.

Lautakunta antaa selvityksen kaupunginhallitukselle ja kehottaa toimialaa ottamaan huomioon tarkastuslautakunnan havainnot ja korjaamaan havaitut epäkohdat.

Info-osuudessa lautakunta kuulee ajankohtaiskatsauksen muun muassa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelusta.

Lisätiedot: 

Yhteyshenkilöt

- perusturvajohtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535, sanna.svahn@espoo.fi  
- lautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604, saara.hyrkko@eduskunta.fi  
- lautakunnan sihteeri, vs. hallintopäällikkö Elina Palojärvi p. 050 374 7333, elina.palojarvi@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme