Espoon kaupunki - Esbo stad

Hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnassa 24.5.2022

Jaa

Espoon kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnan seuraava kokous järjestetään tiistaina 24.5.2022 kello 17.30 alkaen.

Lautakunta saa käsiteltäväkseen hyvinvoinnin ja terveyden toimialan ensimmäisen osavuosikatsauksen vuodelta 2022. Asialistalla on myös syksyn kokouksista päättäminen.

Info-osuudessa lautakunta kuulee ajankohtaiskatsauksen muun muassa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelusta, terveysasemapalvelujen tuottamisesta Espoon keskuksen alueella sekä tehostetun palveluasumisen sopimusneuvottelujen tilanteesta.

Ennen kokoustaan lautakunta käy tutustumassa Espoon ensimmäiseen perhekeskukseen, joka on avannut ovensa osoitteessa Kamreerintie 6.

Lisätiedot: 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- perusturvajohtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535, sanna.svahn@espoo.fi  
- lautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604, saara.hyrkko@eduskunta.fi  
- lautakunnan sihteeri, vs. hallintopäällikkö Elina Palojärvi p. 050 374 7333, elina.palojarvi@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme