Messukeskus

I love me esittelee kauneuden ilmiöt

Jaa

Luontotrendi tulee tällä hetkellä voimakkaasti esiin kaikkialla, eikä kosmetiikka ole poikkeus. I love me -messuilla luonnonkosmetiikkaa on esillä runsaammin kuin koskaan, ja myös ohjelmissa puhutaan kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikan tuotteista. Lisäksi messuilla nousevat esiin syksyn kauneustrendit sekä ihonhoidon tulevaisuuden näkymät. I love me järjestetään 19. - 21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua nettisivuilla www.iloveme.fi.

I love me -messuilla kuulet, mikä on ihonhoidossa ja kosmetiikassa nyt pinnalla. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
I love me -messuilla kuulet, mikä on ihonhoidossa ja kosmetiikassa nyt pinnalla. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.

 I love me -messujen ohjelmissa ihon hyvinvoinnin perustana korostetaan elämäntapoja ja itselle sopivia tuotteita. Hehkuvan lookin voi viimeistellä syksyn trendien mukaisella kosmetiikalla, korealaisella ihonhoitorutiinilla, tyylikkäällä kampauksella - tai vaikkapa hymyllä.

Hyvinvoinnista kauneutta

Ihon ja kauneuden hoitaminen on kokonaisvaltaista hyvinvoinnista huolehtimista. Hyvä olo näkyy iholla ja säteilee kasvoista, kun taas stressi laukaisee monia iho-ongelmia.

-          Iho-ongelmien syyt ovat aina sisäisiä. Taustalla on yleensä huonokuntoinen suolisto ja hiljainen tulehdus kehossa, jotka pitää hoitaa kuntoon ruokavaliolla. Lisäksi hermoston rentouttamisella on suuri rooli hoidossa. Hyviä metodeja siihen ovat meditaatio, hengitysharjoitukset ja restoratiivinen yin jooga. Ulkoisella ihonhoidolla on myös iso merkitys. Luonnolliset raaka-aineet hoitavat ihoa aidosti, tukevat ihon bakteerikantaa ja auttavat ihon ekosysteemiä toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo kosmetologi ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntija Katja Kokko.

Luonnonkosmetiikka tarjoaa ympäristöstä ja lisäaineista tietoiselle kuluttajalle jatkuvasti lisää vaihtoehtoja ihonhoitoon. I love me -messujen luonnonkosmetiikan alue on suurempi kuin koskaan, ja tarjolla on luonnonmukaisesti valmistettuja meikkejä sekä hoitotuotteita hiuksille ja iholle. Ohjelmissa kuullaan luonnonkosmetiikkamaailman viimeiset kuulumiset maailmalta, pohditaan ihotyypin tunnistamista ja itselle sopivien tuotteiden valintaa sekä ihastellaan, miten syksyn trendikkäin meikki syntyy luonnonkosmetiikan tuotteilla.

-          Käsitys siitä, että luonnonkosmetiikalla saisi vain luonnollisen meikin, on passé. Nyt on hyvä aika vuodesta hyödyntää värejä niin pukeutumisessa kuin meikissäkin. Syksy on tummien ja täyteläisten värien aikaa, joten miksi ei käyttäisi burgundinpunaista huulten lisäksi myös luomilla. Iho saa olla kuulas ja kasteinen - jopa kostean näköinen. Raikas pakkasenpurema -look poskilla on myös ihanasti in, hehkuttaa Khira Derraqi luonnonkosmetiikkatalo Jolie Naturasta.

Miltä näyttää ihonhoidon tulevaisuus?

I love me -messujen ohjelmissa esitellään syksyn ja ensi kevään kiinnostavimmat hiustrendit sekä värjäämisen että hiusmuotoilun näkökulmasta. Meikkitaiteilijat Mariela Sarkima ja Ida Ekman opastavat upean juhlameikin ja halloween-meikin niksit, ja lisäksi messuilla paljastetaan, millainen on huipputrendikäs korealainen ihonhoitorutiini, joka koostuu kaikkiaan kymmenestä eri vaiheesta.

Teknologia tekee tuloaan ihonhoitoon, ja uusinta uutta ovat kotikäyttöön soveltuvat ihonhoitolaitteet. Messuilla oppii, miten teknologiaa hyödynnetään kotona turvallisesti ja tehokkaasti.

-          Ihon hoitaminen kotona nousee aivan uudelle tasolle - tarjolla on laitteita, jotka mahdollistavat ammattitason hoidon vaivattomasti ja turvallisesti kotona. Uusien älyihonhoitolaitteiden avulla voi kotihoidossa hyödyntää muun muassa tehokasta LED-valoterapiaa, kylmä- ja lämpöterapiaa sekä ihon kunnon analysointiin kehitettyä työkalua. Huipputeknologia ihonhoitolaitteissa tehostaa kotihoitoa merkittävästi tuoden näkyviä tuloksia, eikä laitteiden käyttö ole monimutkaista tai aikaa vievää, arvioi Suomen avainasiakaspäällikkö Virpi Huupponen Foreolta.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

 

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fiwww.facebook.com/iloveme.fi  IG: @iloveme_official #iloveme2018

Kuvia vuoden 2017 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://bit.ly/iloveme_2017

Lisätietoa median akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/  

Poimintoja ohjelmasta:

Kokonaisvaltainen kauneudenhoito

Mielen merkitys ihoon (Natural Goods Company)
Stressi on useimpien iho-ongelmien ja -sairauksien laukaisija. Avaimet hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, asiantuntijoina Katja Kokko, Maria Varon ja Annamaria Sinisalo.
19.10.2018, 16:30 - 17:00, Forum

Hyvinvoinnin taito (Natural Goods Company)
Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee siitä, miten ja millä ruokimme kehoamme ja mieltämme. Hyvä olo säteilee iholla ja näkyy hymynä huulilla – ja tarttuu myös muihin. Aiheesta keskustelemassa Katja Kokko, Annika Havaste, Pardaman Sharma, Aleksi Seppänen ja Annamaria Sinisalo, vetäjänä Maria Varon.
21.10.2018, 11:00 - 12:00, Forum

Luonnonkosmetiikka

Jolien meikkibistro tarjoilee luonnonkosmetiikan syksyn trendit (Jolie Natura Oy)
Suomen kauneimman luonnonkosmetiikkatalon upeat naiset kertovat luonnonkosmetiikkamaailman viimeiset kuulumiset Pariisista, New Yorkista ja Tukholmasta. Jolien Beauty Advisor Khira Derraqi tekee trendikkään meikin, Jolien Training Manager Hanne Koskisen juontaessa tutorialin.
21.10.2018, 13:00 - 13:30, Forum

Miten tunnistaa oma ihotyyppi ja mitä merkitystä sillä on? (Twistbe)
Pintakuiva, herkkä sekaiho. Miten osata ostaa itselle sopivia tuotteita, kun tuntuu että itsellä on monen eri ihotyypin oireita. TwistBe asiantuntijat Kati Partanen ja Veera Brückler opastavat.
19.10.2018, 12:00 - 12:30, Forum

Herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla (Naviter Oy)
21.10.2018, 12:30 - 13:00, Forum

Ihonhoidon tulevaisuus ja oppeja Koreasta

Tervetuloa ihonhoidon tulevaisuuteen (Foreo AB)
Tuloksellista ihonhoitoa kotona – tehokkaasti ja turvallisesti. Uusin teknologia vie ihonhoidon kotioloissa täysin uudelle tasolle; äärimmäisen kätevää, koukuttavaa ja tulokset ovat kirjaimellisesti toisesta maailmasta! Asiantuntijana Virpi Huupponen
21.10.2018, 14:00 - 14:30, Forum

10-vaiheinen korealainen ihonhoitorutiini (eleven Finland Oy)

Korealainen kosmetiikka on tunnettu monivaiheisesta ihonhoitorutiinistaan. Tule kuulemaan, mitä siihen sisältyy, oppimaan lisää sen vaiheista sekä poimimaan parhaat vinkit tuotteisiin ja niiden käyttöön. Opastamassa korealaisen kosmetiikan asiantuntija Virve Fredman.
19.10.2018, 11:00 - 11:30, Forum

Syksyn hiustrendit

Hiustrendit 2019 (Remington)
Kiinnostavimmat hiustenmuotoilun trendit syksyyn ja talveen by stylisti Outi Broux
19.10.2018, 17:30 - 18:00, Forum

Kevään 2019 hiusväri- ja muotitrendit (Biozell)
Biozellin ammattilaistiimi ja huippukuvaaja Janita Autio paljastavat mitä uutta ensi kevät tuo tullessaan.
20.10.2018, 15:30 - 16:00, Forum

Upea meikki ja hiukset

Näin toteutat upean juhlameikin! (NBI Nordic Beauty Import)
Meikkitaiteilija Mariela Sarkiman vinkit virheettömän, luonnollisen ja pitkäkestoisen meikkipohjan sekä korostuksien ja varjostuksien tekoon.
20.10.2018, 16:00 - 16:30, Forum

Editorial-look by Ida Ekman (NYX Professional Makeup)
Maailmalla tunnettu meikkitaiteiluja Ida Ekman tekee Halloween-teemaisen editorial-lookin
20.10.2018, 15:00 - 15:30, Forum

Haluatko hiuksistasi tuplat vai triplat? (Remington)
Stylisti Outi Broux antaa vinkit, miten hentoihinkin hiuksiin saa volyymia käden käänteessä!
21.10.2018, 12:00 - 12:30, Forum

Kuvat

I love me -messuilla kuulet, mikä on ihonhoidossa ja kosmetiikassa nyt pinnalla. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
I love me -messuilla kuulet, mikä on ihonhoidossa ja kosmetiikassa nyt pinnalla. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
Lataa
I love me esittelee tuoreet hiustrendit ja upeat kampaukset. Kuva: Messukeskus, I love me 2017
I love me esittelee tuoreet hiustrendit ja upeat kampaukset. Kuva: Messukeskus, I love me 2017
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme