Messukeskus

I love me esittelee kauneuden ilmiöt

Jaa

Luontotrendi tulee tällä hetkellä voimakkaasti esiin kaikkialla, eikä kosmetiikka ole poikkeus. I love me -messuilla luonnonkosmetiikkaa on esillä runsaammin kuin koskaan, ja myös ohjelmissa puhutaan kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikan tuotteista. Lisäksi messuilla nousevat esiin syksyn kauneustrendit sekä ihonhoidon tulevaisuuden näkymät. I love me järjestetään 19. - 21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua nettisivuilla www.iloveme.fi.

I love me -messuilla kuulet, mikä on ihonhoidossa ja kosmetiikassa nyt pinnalla. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
I love me -messuilla kuulet, mikä on ihonhoidossa ja kosmetiikassa nyt pinnalla. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.

 I love me -messujen ohjelmissa ihon hyvinvoinnin perustana korostetaan elämäntapoja ja itselle sopivia tuotteita. Hehkuvan lookin voi viimeistellä syksyn trendien mukaisella kosmetiikalla, korealaisella ihonhoitorutiinilla, tyylikkäällä kampauksella - tai vaikkapa hymyllä.

Hyvinvoinnista kauneutta

Ihon ja kauneuden hoitaminen on kokonaisvaltaista hyvinvoinnista huolehtimista. Hyvä olo näkyy iholla ja säteilee kasvoista, kun taas stressi laukaisee monia iho-ongelmia.

-          Iho-ongelmien syyt ovat aina sisäisiä. Taustalla on yleensä huonokuntoinen suolisto ja hiljainen tulehdus kehossa, jotka pitää hoitaa kuntoon ruokavaliolla. Lisäksi hermoston rentouttamisella on suuri rooli hoidossa. Hyviä metodeja siihen ovat meditaatio, hengitysharjoitukset ja restoratiivinen yin jooga. Ulkoisella ihonhoidolla on myös iso merkitys. Luonnolliset raaka-aineet hoitavat ihoa aidosti, tukevat ihon bakteerikantaa ja auttavat ihon ekosysteemiä toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo kosmetologi ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntija Katja Kokko.

Luonnonkosmetiikka tarjoaa ympäristöstä ja lisäaineista tietoiselle kuluttajalle jatkuvasti lisää vaihtoehtoja ihonhoitoon. I love me -messujen luonnonkosmetiikan alue on suurempi kuin koskaan, ja tarjolla on luonnonmukaisesti valmistettuja meikkejä sekä hoitotuotteita hiuksille ja iholle. Ohjelmissa kuullaan luonnonkosmetiikkamaailman viimeiset kuulumiset maailmalta, pohditaan ihotyypin tunnistamista ja itselle sopivien tuotteiden valintaa sekä ihastellaan, miten syksyn trendikkäin meikki syntyy luonnonkosmetiikan tuotteilla.

-          Käsitys siitä, että luonnonkosmetiikalla saisi vain luonnollisen meikin, on passé. Nyt on hyvä aika vuodesta hyödyntää värejä niin pukeutumisessa kuin meikissäkin. Syksy on tummien ja täyteläisten värien aikaa, joten miksi ei käyttäisi burgundinpunaista huulten lisäksi myös luomilla. Iho saa olla kuulas ja kasteinen - jopa kostean näköinen. Raikas pakkasenpurema -look poskilla on myös ihanasti in, hehkuttaa Khira Derraqi luonnonkosmetiikkatalo Jolie Naturasta.

Miltä näyttää ihonhoidon tulevaisuus?

I love me -messujen ohjelmissa esitellään syksyn ja ensi kevään kiinnostavimmat hiustrendit sekä värjäämisen että hiusmuotoilun näkökulmasta. Meikkitaiteilijat Mariela Sarkima ja Ida Ekman opastavat upean juhlameikin ja halloween-meikin niksit, ja lisäksi messuilla paljastetaan, millainen on huipputrendikäs korealainen ihonhoitorutiini, joka koostuu kaikkiaan kymmenestä eri vaiheesta.

Teknologia tekee tuloaan ihonhoitoon, ja uusinta uutta ovat kotikäyttöön soveltuvat ihonhoitolaitteet. Messuilla oppii, miten teknologiaa hyödynnetään kotona turvallisesti ja tehokkaasti.

-          Ihon hoitaminen kotona nousee aivan uudelle tasolle - tarjolla on laitteita, jotka mahdollistavat ammattitason hoidon vaivattomasti ja turvallisesti kotona. Uusien älyihonhoitolaitteiden avulla voi kotihoidossa hyödyntää muun muassa tehokasta LED-valoterapiaa, kylmä- ja lämpöterapiaa sekä ihon kunnon analysointiin kehitettyä työkalua. Huipputeknologia ihonhoitolaitteissa tehostaa kotihoitoa merkittävästi tuoden näkyviä tuloksia, eikä laitteiden käyttö ole monimutkaista tai aikaa vievää, arvioi Suomen avainasiakaspäällikkö Virpi Huupponen Foreolta.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

 

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fiwww.facebook.com/iloveme.fi  IG: @iloveme_official #iloveme2018

Kuvia vuoden 2017 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://bit.ly/iloveme_2017

Lisätietoa median akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/  

Poimintoja ohjelmasta:

Kokonaisvaltainen kauneudenhoito

Mielen merkitys ihoon (Natural Goods Company)
Stressi on useimpien iho-ongelmien ja -sairauksien laukaisija. Avaimet hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, asiantuntijoina Katja Kokko, Maria Varon ja Annamaria Sinisalo.
19.10.2018, 16:30 - 17:00, Forum

Hyvinvoinnin taito (Natural Goods Company)
Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee siitä, miten ja millä ruokimme kehoamme ja mieltämme. Hyvä olo säteilee iholla ja näkyy hymynä huulilla – ja tarttuu myös muihin. Aiheesta keskustelemassa Katja Kokko, Annika Havaste, Pardaman Sharma, Aleksi Seppänen ja Annamaria Sinisalo, vetäjänä Maria Varon.
21.10.2018, 11:00 - 12:00, Forum

Luonnonkosmetiikka

Jolien meikkibistro tarjoilee luonnonkosmetiikan syksyn trendit (Jolie Natura Oy)
Suomen kauneimman luonnonkosmetiikkatalon upeat naiset kertovat luonnonkosmetiikkamaailman viimeiset kuulumiset Pariisista, New Yorkista ja Tukholmasta. Jolien Beauty Advisor Khira Derraqi tekee trendikkään meikin, Jolien Training Manager Hanne Koskisen juontaessa tutorialin.
21.10.2018, 13:00 - 13:30, Forum

Miten tunnistaa oma ihotyyppi ja mitä merkitystä sillä on? (Twistbe)
Pintakuiva, herkkä sekaiho. Miten osata ostaa itselle sopivia tuotteita, kun tuntuu että itsellä on monen eri ihotyypin oireita. TwistBe asiantuntijat Kati Partanen ja Veera Brückler opastavat.
19.10.2018, 12:00 - 12:30, Forum

Herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla (Naviter Oy)
21.10.2018, 12:30 - 13:00, Forum

Ihonhoidon tulevaisuus ja oppeja Koreasta

Tervetuloa ihonhoidon tulevaisuuteen (Foreo AB)
Tuloksellista ihonhoitoa kotona – tehokkaasti ja turvallisesti. Uusin teknologia vie ihonhoidon kotioloissa täysin uudelle tasolle; äärimmäisen kätevää, koukuttavaa ja tulokset ovat kirjaimellisesti toisesta maailmasta! Asiantuntijana Virpi Huupponen
21.10.2018, 14:00 - 14:30, Forum

10-vaiheinen korealainen ihonhoitorutiini (eleven Finland Oy)

Korealainen kosmetiikka on tunnettu monivaiheisesta ihonhoitorutiinistaan. Tule kuulemaan, mitä siihen sisältyy, oppimaan lisää sen vaiheista sekä poimimaan parhaat vinkit tuotteisiin ja niiden käyttöön. Opastamassa korealaisen kosmetiikan asiantuntija Virve Fredman.
19.10.2018, 11:00 - 11:30, Forum

Syksyn hiustrendit

Hiustrendit 2019 (Remington)
Kiinnostavimmat hiustenmuotoilun trendit syksyyn ja talveen by stylisti Outi Broux
19.10.2018, 17:30 - 18:00, Forum

Kevään 2019 hiusväri- ja muotitrendit (Biozell)
Biozellin ammattilaistiimi ja huippukuvaaja Janita Autio paljastavat mitä uutta ensi kevät tuo tullessaan.
20.10.2018, 15:30 - 16:00, Forum

Upea meikki ja hiukset

Näin toteutat upean juhlameikin! (NBI Nordic Beauty Import)
Meikkitaiteilija Mariela Sarkiman vinkit virheettömän, luonnollisen ja pitkäkestoisen meikkipohjan sekä korostuksien ja varjostuksien tekoon.
20.10.2018, 16:00 - 16:30, Forum

Editorial-look by Ida Ekman (NYX Professional Makeup)
Maailmalla tunnettu meikkitaiteiluja Ida Ekman tekee Halloween-teemaisen editorial-lookin
20.10.2018, 15:00 - 15:30, Forum

Haluatko hiuksistasi tuplat vai triplat? (Remington)
Stylisti Outi Broux antaa vinkit, miten hentoihinkin hiuksiin saa volyymia käden käänteessä!
21.10.2018, 12:00 - 12:30, Forum

Kuvat

I love me -messuilla kuulet, mikä on ihonhoidossa ja kosmetiikassa nyt pinnalla. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
I love me -messuilla kuulet, mikä on ihonhoidossa ja kosmetiikassa nyt pinnalla. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
Lataa
I love me esittelee tuoreet hiustrendit ja upeat kampaukset. Kuva: Messukeskus, I love me 2017
I love me esittelee tuoreet hiustrendit ja upeat kampaukset. Kuva: Messukeskus, I love me 2017
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Autokorjaamo-messuilla Marilyn, Nuuskija ja Formula Student -autot16.10.2018 15:30Tiedote

Autokorjaamo-messujen demoalueella kurkistetaan tulevaisuuteen ja tutustutaan robottiauto Marilyniin, liikenteenkin päästöjä mittaavaan Nuuskijaan ja alan oppilaitosten kehittämiin upeisiin Formula Student -autoihin. Tietovarikon tietoiskut päivittävät korjaamo-alan ammattilaisten tiedot ja tubettaja Lakko ottaa nuorison haltuunsa. Autokorjaamo-messut järjestetään perjantaista lauantaihin 9. – 10.11. Messukeskuksessa Helsingissä. Käytössä on Messukeskuksen kolme hallia.

Nuoria kiinnostaa ilmastonmuutos, tasa-arvo, mielenterveys ja vaikuttaminen16.10.2018 13:02Tiedote

Kallion lukion opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat jo seitsemättä kertaa nuortenohjelman Helsingin Kirjamessuille 25.-28.10.2018. Tänä vuonna opiskelijoiden suunnittelemaa ja toteuttamaa ohjelmaa voi seurata uudistuneella Kallio-lavalla. Ohjelmassaan KirjaKallio uppoutuu kirjallisuuden maailmaan ja käy ajankohtaista keskustelua ympäröivästä maailmasta. Neljällä messupäivällä on kullakin oma teemansa. Aiheita pohditaan messupäivien kirjahaastatteluissa ja niihin syvennytään kunkin päivän paneelikeskustelussa klo 12.

FinnBuild Highlightsien Highlightsiksi nettipohjainen työturvallisuusperehdytysohjelma ePerehdytys11.10.2018 18:00Tiedote

FinnBuild Highlights esittelee FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Kisan parhaimmaksi tuotteeksi valittiin rakennustyömaiden turvallisuuteen liittyvä nettikoulutus, ePerehdytys, jonka ovat tuottaneet Suomen Rakennusmedia Oy ja Rakennusteollisuus RT ry. Palkinto jaettiin FinnBuild-tapahtuman Rakennuslehti Awards -tilaisuudessa 11.10.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme