Messukeskus

I love me:n ohjelma on julkaistu – luvassa kolme päivää kokonaisvaltaista hyvinvointia

Jaa

Lokakuussa järjestettävä I love me kokoaa yhteen terveyden, kauneuden ja muodin teemat yhteen kokonaisvaltaista hyvinvointia käsittelevään tapahtumaan. I love me:n ohjelma on julkistettu, ja se sisältää puheenvuoroja asiantuntijoilta ja julkisuuden henkilöiltä, työpajoja ja liikuntaa. I love me järjestetään 21.–23.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

I love me:n lavoilla kuullaan puheenvuoroja ajankohtaisista teemoista ja hyvinvoinnin trendeistä. Luvassa on puheenvuoroja työssä jaksamisesta, raitistelusta, omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta, esteettisistä hoidoista ja tulevaisuuden kosmetiikkatrendeistä sekä meikkausnäytöksiä, kilpailuja ja jo klassikoksi muodostunut Saimi Hoyerin korkkarikoulu. Koko ohjelma on julkaistu osoitteessa www.iloveme.fi.

Ohjelmassa kuullaan eri alojen asiantuntijoita, ja lavalle nousee tuttuja nimiä, kuten Anni Saukkola, Maaret Kallio, Maria Guzenina, Karita Tykkä, Noora Räty, Jenni Janakka, Ujuni Ahmed, Hanna Kinnunen ja Esa Saarinen.

Avaimet omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, työssä jaksamiseen ja oman itsen arvostamiseen

I love me on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma, ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen paneudutaan messujen ohjelmassa monista näkökulmista.

Joogaopettaja ja fysioterapeutti Kylli Kukkin luennolla käsitellään puolestaan stressin ja rentoutumisen fysiologiaa ja tutustutaan tekniikoihin käytännön harjoitusten avulla. Klinikka-lavalla kuullaan terveyteen liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joissa käsitellään niin suolistomikrobeja ja unta kuin suun terveyttä ja hormoneitakin.

Entä millaisia ilonaiheita alkoholista luopuminen on tuonut elämään? Nopeasti suosioon nousseen Darravapaa-yhteisön Katri Ylinen ja Laura Wathén kertovat omia kokemuksiaan darravapaasta elämästään.

I love me:n ohjelmalavoilla on tarjolla myös tukea ja kannustusta rohkeuden löytämiseen. #Huippunaiset ja Menestyksen tiekartta -paneelissa kuullaan menestyneiden naisten keskustelu siitä, kuinka kukin on omalla tyylillään löytänyt tavan menestyä. Paneelissa kuullaan mm. kansanedustaja Maria Guzenina ja paneelin juontaa Sunneva Sjögrén.

Lempeää suhtautumista omaan itseen opetellaan Jenni Janakan empatiakoulussa, ja hyvinvointia haetaan tapahtumassa myös liikunnasta: I love jooga -salissa kävijät pääsevät ohjatuille joogatunneille, ja Areena-lavan ryhmäliikuntanäytöksissä pääsee kokemaan liikkumisen iloa. Kuinka jaksaa työelämässä ja pitää huolta omasta työkyvystä? I love me:n ohjelmassa paneudutaan keinoihin, joilla omasta työkyvystä voi huolehtia.

Sosiaalisessa mediassa liikkuu monenlaisia väittämiä myös hyvinvointiin liittyen – kuinka tunnistaa luotettava tieto epäluotettavasta? Milloin väite kannattaa kyseenalaistaa? Näihin kysymyksiin kertoo vastauksen Tiedenaiset.

Kestävää muotia ja kauneudenhoidon uusia tuulia

Vastuullinen muoti ja kiertotalous ovat kasvavia teemoja vaatepuolella. I love me:n lounge-lavalla kuullaankin farkkujen vastuullisesta valmistamisesta ja vintage-vaatteiden merkityksestä.

Muoti näkyy messuilla ohjelmassa myös vinkkien ja kiinnostavien puheenvuorojen muodossa: talven juhlakausi lähestyy, ja vinkit juhlapukeutumiseen opastaa vaatesuunnittelija Katri Niskanen, lounge-lavalla kuullaan silmälasien stailausvinkkejä ja 3.10. paljastuva Vuoden nuori suunnittelija astuu voittotyönsä kanssa lavalle.

I love me:ssa tutustutaan kauneuden-, ja ihonhoidon trendeihin. Tulevaisuudentutkija ja Luonkosin toimitusjohtaja Piritta Forss kertoo kauneudenhoidon trendeistä – joista yksi on metsämikrobien hyödyntäminen kosmetiikassa.

Luonnonkosmetiikkaan uppoudutaan myös Nature by Ampun ja Vihreän Ilon järjestämässä työpajassa, jossa jokainen pääsee tekemään oman luonnonkosmetiikan tuotteensa! Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n fytoterapeuttisessa työpajassa kokeillaan puolestaan yrttien voimaa itse tehdyillä jalka- tai käsikylvyillä.

Esteettiset hoidot ovat kasvattaneet suosiotaan, ja niihin uppoudutaan I love me:ssa useammassa puheenvuorossa.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 21.-23.10.2022 Helsingin Messukeskuskessa. www.iloveme.fi|#iloveme2022

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Marissa Rämänen, marissa.ramanen@messukeskus.com, puh. 044 046 7220

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Hammaslääkäripäivien näyttelyssä käsitellään alan teemoja aina rekrytoinnista hammaskirurgiaan – mukana myös ohjelmaa opiskelijoille5.10.2022 09:46:34 EEST | Tiedote

Suomen suurin hammaslääketieteen koulutustapahtuma ja näyttely, Hammaslääkäripäivät, järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.–11.11.2022. Virtuaaliluennot jatkuvat 12.11. Luento-ohjelman lisäksi Messukeskuksessa on esillä kattavasti alan yrityksiä ja toimijoita, joiden osastoilla voi tutustua uutuuksiin, tuotteisiin ja palveluihin. Hammaslääkäripäivien näyttely kutsuu myös verkostoitumaan yritysten ja kollegoiden kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme