Messukeskus

I love me:ssä kimallus kohtaa luonnollisuuden

Jaa

I love me kokoaa yhteen tulevan kauden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit ja kauneuden ja terveydenhoidon uusimmat tuotteet ja palvelut. Ohjelmatarjonnasta löytyy esimerkiksi skumppajoogaa, korkkarikoulu, pop up -kampaamoita, ryhmäliikuntaa ja lukuisia mielenkiintoisia luentoja. I love me järjestetään 19.-21.10.2018 Messukeskuksessa. Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.iloveme.fi.

I love me on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
I love me on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.

Meikkitaiteilijat Mariela Sarkima ja Ida Ekman opastavat messuvierailijoille upean juhlameikin ja halloween-meikin niksit. Messuilla paljastetaan myös, millainen on huipputrendikäs korealainen ihonhoitorutiini, joka koostuu kaikkiaan kymmenestä eri vaiheesta. Lisäksi esitellään kiinnostavimmat hiustrendit ja Pop up -kampaamossa loihditaan viikonlopun aikana upeita kampauksia ja tyylejä.

Mirkka Metsolan suunnittelemia esiintymisasuja on nähty lukuisien Suomen eturivin artistien yllä, ja I love me:ssä hän kertoo asujen syntyhistoriasta. Kotimaisia eturivin artisteja stailaava Annette Tamminen kertoo parhaita paloja uraltaan ja paljastaa, miten Robinin eriparikenkien look syntyi. Bloggaaja MustArttu puolestaan jakaa omia tyylivinkkejään ja stylisti Sohvi Nyman neuvoo, miten oman vartalonsa parhaita puolia voi korostaa oikeanlaisilla vaatevalinnoilla. Kirsi Pyrhönen, joka on yksi Suomen kautta aikain menestynein malli, kertoo messuilla oman tarinansa urastaan maailmalla.

Tulevat tyylit talviyössä

I love me -tapahtumassa nähdään Suomen suurimmat muotinäytökset, jotka valtaavat estradin yhteensä 11 kertaa messupäivien aikana. Näytöksen teema on talviyö, joka näkyy visuaalisuudessa ja tunnelmassa. Näytöksissä esitellään tulevan talven trendit niin ulos kuin sisälle, arkeen ja juhlaan.  Mukana on myös Vuoden nuori suunnittelija -kilpailun voittajan Jim Bergströmin suunnittelema tulevaisuuden takki, joka ottaa kantaa identiteetin suojaamiseen ja tarjoaa mahdollisuuden pysyä tunnistamattomana suojaamalla yksilöä tunnistusteknologian algoritmeiltä.

Messuilla käydään myös lukuisia mielenkiintoisia kilpailuita, kuten Bodypaintingin ja Maskeerauksen SM-taistot sekä Fitnessmalli 2018 -finaali.

Vastuullisia ja luonnonmukaisia vaihtoehtoja

Tapahtuman puheenvuoroissa näkyvät tämän hetken trendit: vastuullinen kulutus ja luonnonkosmetiikka. Ohjelmissa kuullaan luonnonkosmetiikkamaailman viimeiset kuulumiset New Yorkista ja Lontoosta sekä pohditaan ihotyypin tunnistamista ja itselle sopivien tuotteiden valintaa. Lisäksi ihastellaan, miten syksyn trendikkäin meikki syntyy luonnonkosmetiikan tuotteilla ja kuullaan villiyrttien käytöstä nykypäivän kauneudenhoidossa.

Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala valottaa messukuulijoita kierrätysmuodin mahdollisuuksista muuttuvassa muodin maailmassa. Kuluttajille esitellään myös vaatelainaamo-konsepti, joka on konkreettinen esimerkki kiertotaloudesta muotialalla. Kuluttamisen syklit nousevat esiin, kun Aalto Yliopiston professori Minna Halme pohtii, millä aikavälillä kuluttajat ovat valmiita siirtymään pikamuodin kuluttamisesta kestävään muotiin.

Luonnossa liikkumisesta saa terveyttä ja hyvää oloa. Paneelikeskustelussa annetaan käytännön keinoja, miten luonnosta saa voimaa ja inspiraatiota. Mukana keskustelussa ovat muun muassa Metsien kätkemä -TV-sarjan juontaja Reetta Ranta, ekspressiivinen taideterapeutti Markus Frey sekä valokuvaaja Kreetta Järvenpää.

Tule sellaiseksi kuin olet

I love me on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma. Ravinnon, liikunnan ja terveyden lisäksi ohjelmissa painotetaan itsensä hyväksymisen tärkeyttä, vahvuuksien hyödyntämistä ja uskallusta oman tien etsimiseen.

Terveysaiheista pinnalla ovat geenitestit ja mittaaminen. Genetiikkaa hyödyntämällä voidaan esimerkiksi tunnistaa eri sairauksien riskitekijöitä ja ennaltaehkäistä sairauksia. Lisäksi geenitieto auttaa suunnittelemaan yksilöllistä lääkehoitoa ja tukee lääkkeiden kehitystyötä. Mittaamista puolestaan voi käyttää apuna muun muassa ravitsemuksen suunnittelussa ja stressinhallinnassa.

Liikunnasta esillä on ryhmäliikuntaa ja näytetunteja erilaisista tanssilajeista. Lisäksi messuilla on mahdollista testata lukuisia ohjattuja joogatunteja - miltä kuulostaisi esimerkiksi joogaaminen kuohujuomalasi kädessä tai nauraen maha kippurassa? Tapahtumassa kuullaan myös painavaa asiaa palautumisesta, voimaharjoittelusta ja personal trainerien hyödyntämisestä.

Henkisen hyvinvoinnin aiheita lähestytään jaksamisen, positiivisten ajatusmallien, rohkeuden ja tekemisen ilon kautta. Tunteita ja tavoitteita työstetään myös työpajoissa, joissa ajatuksia puretaan auki maalaamalla ja omia tavoitteita konkretisoidaan aarrekartan ja elämänkaariharjoitusten avulla. Eevi Minkkinen jakaa omakohtaisen kokemuksensa siitä, kuinka terveellisyyden tavoittelusta voi muodostua suoranainen addiktio.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman koko ohjelmaan voi tutustua nettisivuilla https://iloveme.messukeskus.com/messuilla/.

 

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com 

www.iloveme.fi 

www.facebook.com/iloveme.fi  

IG: @iloveme_official #iloveme2018

Kuvia vuoden 2017 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://bit.ly/iloveme_2017

Vuoden nuori suunnittelija 2018 Jim Bergström: http://bit.ly/VNS2018

Median akkreditoituminen paikan päällä tai ennakkoon: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/. Bloggaaja-akkreditointi päättyy 11.10.2018.

Avainsanat

Kuvat

I love me on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
I love me on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
Lataa
I love me on syksyn säkenöivin tapahtuma. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
I love me on syksyn säkenöivin tapahtuma. Kuva: Messukeskus, I love me 2017.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme