Vaasan kaupunki - Vasa stad

I träningarna för barn och unga får högst tio personer delta

Dela

Vid träningarna för barn och unga får från och med 23.3 högst tio personer vara i samma rum samtidigt i stället för sex personer som gällde tidigare. Avbrottet i hobbyverksamhet i grupp för personer över 20 år fortgår till och med 11.4 i de idrottslokaler som Vasa stad administrerar.

Besluten grundar sig på Österbottens coronasamordningsgrupps starka rekommendationer från 23.3. Restriktionerna och rekommendationerna ses över igen efter påsken och om det goda läget håller i sig kan fler rekommendationer lättas.

 De idrottslokaler som Vasa stad administrerar är idrottscentret, idrottshallen, Silverias motionsrum, skyddsrummet i Orrnäs, skolornas gymnastiksalar samt simhallen.

Hobbyverksamheten i grupp för barn och unga kan fortgå i stadens idrottslokaler, dock så att träningarna från och med 23.3 får ha högst tio deltagare. Också säkerhetsavstånd och att munskydd används i omklädningsrummen måste man fortsättningsvis sörja för.

Kontakter

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum