IBM Suomi

IBM ja Automation Anywhere aloittivat yhteistyön yritysten toimintojen tehostamiseksi

Jaa

Automation Anywhere ja IBM ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Uuden yhteistyössä kehitetyn teknologian tavoite on auttaa asiakkaita automatisoimaan ruutinitehtäviä, mikä vapauttaa työntekijöitä luovaan ja asiakaspalvelutyöhön.

ARMONK, N.Y., ja SAN JOSE, Calif. - 13 Jul 2017: Automation Anywhere - ohjelmistorobotiikan (RPA, Robotic Process Automation) markkinajohtaja - ja IBM ovat solmineet yhteistyösopimuksen tarkoituksenaan integoida Automation Anywhere RPA -ratkaisu IBM:n prosessiautomaatioalustaan.

IBM:n digitaalinen prosessiautomaatioalusta mahdollistaa jo nykyisellaan prosessien ja päätöksenteon kokonaisvaltaisen hallinan ja automasoinnin sekä reaaliaikaisen läpinäkyvyyden prosessitehtäviin ja prosessien suorituskyvyn mittareihin.

Uusi yhteistyössä kehitetty ratkaisu auttaa asiakkaita luomaan Automation Anywhere RPA -alustan avulla ohjelmistorobotteja. Näitä ns. botteja voidaan hyödyntää automatisoimaan liiketoimimnnassa usein toistuvia ja paljon työllistäviä yksittäisiä tehtäviä, kun IBM:n automaatioalustalla voidaan samalla ohjata ja ylläpitää liiketoimintaprosesseja kokonaisvaltaisemmin. Nyt julkistetun ratkaisun käyttöönotto on suuniteltu alkavaksi kolmannella vuosineljänneksellä.

Uuden teknologian tarkoituksena on vapauttaa työntekijöitä luovaan ja asiakaspalvelutyöhön automatisoimalla ruutinitehtäviä. Tämä erityisen merkityksellistä yrityksille, joissa työntekijät suorittavat liiketoimintaprosessien rutiininomaisia tehtäviä manuaalisesti. Uudet ratkaisut pyrkivät automatisoimaan erilaisia toistuvia tietojen käsittelyprosesseja mm. pankki-, rahoitus-, vakuutus- ja terveydenhuoltoalalla kuten vakuutuskorvausten talletusta, pankkilainojen käsittelyä ja asiakastilien avausta. 

Lisätietoja IBM:n digitaalisen prosessiautomaation ratkaisuista. 

https://www.ibm.com/cloud-computing/products/digital-process-automation/

Laajempi englanninkielinen tiedote osoitteessa:

http://www.ibm.com/press/us/en/pressrelease/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

IBM
Jukka Juselius
Senior Solution Architect
Digital Process Automation, API Economy and Integration
IBM Hybrid Cloud
+358-50 317 6611
jukka.juselius@fi.ibm.com

IBM Viestintäosasto
puh. (09) 459 5900
ibmficom@fi.ibm.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IBM Suomi
IBM Suomi
Laajalahdentie 23
00330 Helsinki

(09) 4591http://www.ibm.fi

IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta IBM Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme