IBM Suomi

IBM kiihdyttää uusien teknologioiden käyttöönottoa avaamalla IBM Cloud Garagen Pohjoismaihin

Jaa

Kööpenhaminaan avattu kymmenes kehityskeskus tuo entistä laajemmin IBM:n pilviratkaisujen kehitystyökalut ja palvelut sovelluskehittäjien ja organisaatioiden saataville.

KÖÖPENHAMINA, TANSKA - 8.2.2018: IBM avaa Kööpenhaminaan kymmenennen IBM Cloud Garage -kehityskeskuksen. Sen tarkoituksena on vauhdittaa uusien tekoälypohjaisten, IoT- ja lohkoketjuteknologioita hyödyntävien ratkaisuiden kehittämistä. SOHO-kasvuyrityskeskittymässä toimintansa aloittava IBM Cloud Garage kokoaa yhteen asiakkaat, sovelluskehittäjät, kasvuyritykset ja pohjoismaiset finanssiteknologian yritykset (Fintech).

Nyt avattava IBM Cloud Garage tuo entistä laajemmin IBM:n pilviratkaisujen kehitystyökalut ja palvelut sovelluskehittäjien ja organisaatioiden saataville - aina pienistä kasvuyrityksistä suuryrityksiin saakka. Kehityskeskuksen tärkeimpänä tehtävänä on parantaa eri organisaatioiden sovellussuunnittelun ja kehitysprosessien joustavuutta ja nopeutta. IBM:n pilviratkaisut auttavat tuomaan innovaatioita markkinoille nopeammin ja kehittämään organisaatioiden sisäistä osaamista. Keskuksen Design Thinking -toimintamalli kokoaa yhteen tuotepäälliköt, sovelluskehittäjät ja arkkitehdit. Heillä on käytössään pilviratkaisuilla kyllästetty ympäristö, joka innostaa uusien ja kilpailukykyisten tuoteideoiden kehittämiseen.

IBM Cloud Garage -keskuksia sijaitsee kaikissa johtavissa teknologia- ja innovaatiokeskuksissa, kuten San Franciscossa, Austinissa, Lontoossa, Torontossa, Nizzassa, Tokiossa, Singaporessa, Melbournessa, New Yorkissa ja nyt Kööpenhaminassa.

Lisää aiheesta blogikirjoituksessa: "IBM says “hej” to Copenhagen with its 10th global Cloud Garage"
www.ibm.com/blogs/cloud-computing/2018/02/ibm-copenhagen-10th-cloud-garage/


Lisätietoja IBM Garage -keskuksista:
www.ibm.com/cloud/garage
Lisätietoja IBM:n pilvitarjoomasta:
www.ibm.com/cloud-computing/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Susanne Nygård
Cloud Leader, IBM Suomi
susanne.nygard@fi.ibm.com
+358 40 732 5634

Antti Partanen
Nordic Partners, IBM
antti.partanen@fi.ibm.com
+358 40 5137570

IBM Viestintäosasto
puh. (09) 459 5900
ibmficom@fi.ibm.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IBM Suomi
IBM Suomi
Laajalahdentie 23
00330 Helsinki

(09) 4591http://www.ibm.fi

IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta IBM Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme