If Vakuutus

If uudistaa konsernijohtoa ja vahvistaa korvauspalvelun organisaatiota

Jaa

Klas Svensson on nimitetty Ifin Yritysasiakkaat-liiketoimintayksiköstä vastaavaksi johtajaksi. If myös vahvistaa korvauspalvelun organisaatiotaan yhdistämällä henkilöasiakkaiden ja yritysasiakkaiden korvauspalvelut yhdeksi uudeksi pohjoismaiseksi yksiköksi, jota johtaa Odd Magnus Barstad. Svensson ja Barstad on nimitetty myös Ifin johtoryhmän jäseniksi.

Yritysasiakkaat-liiketoimintayksikön johtajaksi nimitetty Klas Svensson on työskennellyt Ifissä vuodesta 2012 ja viimeksi toiminut henkilöasiakasliiketoiminnassa digitaalisen myynnin ja asiakaskokemuksen johtajana.

Uuden pohjoismaisen korvausorganisaation johtajaksi nimitetty Odd Magnus Barstad on aiemmin vastannut henkilöasiakasliiketoiminnan korvauspalvelusta.

– Korvaustilanteessa asiakkaat aidosti kohtaavat meidät. Asiakkaillemme olemme yksi If ja korvausprosessissa asiakkaillamme on usein samat toiveet ja tarpeet riippumatta siitä, missä liiketoimintayksikössä me käsittelemme asian. Yhdistämällä ja vahvistamalla tätä organisaation osaa voimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin ja rakentaa parhaat ratkaisut, joilla lunastamme lupauksemme olla asiakkaan rinnalla, sanoo Ifin toimitusjohtaja Morten Thorsrud.

Yritysasiakkaat-liiketoimintayksikköä 18 vuotta johtanut Ivar Martinsen siirtyy Senior Advisor -rooliin ja työskentelee jatkossa sekä Ifin että Sammon tehtävissä ja hallituksessa.

– Haluan kiittää Ivaria tärkeästä ja arvokkaasta työstä, jota hän on tehnyt yritysasiakasliiketoiminnan vetäjänä. Olen iloinen siitä, että hän jää yritykseen ja odotan innolla hyvää yhteistyötä jatkossakin, kertoo Thorsrud.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Klas Svensson
Klas Svensson
Lataa
Odd Magnus Barstad
Odd Magnus Barstad
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

If Vakuutus
If Vakuutus
Niittyportti 4
02200 Espoo

010 191 515http://www.if.fi

 If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiseteläimetkoditautot ja paljon muuta. Me hoidamme vakuutusasiat mutkattomasti, helposti ja hetkessä. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 700 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta If Vakuutus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme