If Vakuutus

Ifin asiakkaat auttoivat poistamaan Itämerestä 110 000 kiloa levää tilaamalla laskunsa ja vakuutusasiakirjansa sähköisinä

Jaa

If tarjosi kesällä asiakkailleen helpon tavan auttaa Itämerta. Valitsemalla e-laskun tai sähköisen vakuutuspostin paperiversion sijasta Ifin asiakkaat osallistuivat kampanjaan, jonka avulla poistettiin yhteensä 110 000 kiloa levää Itämerestä. Kampanja toteutettiin yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa.

Itämeren vakavin ympäristöongelma on rehevöityminen, joka uhkaa meren monimuotoista vedenalaista elämää. Rehevöitymisen näkyvin ja ikävin oire ovat jokakesäiset sinileväkukinnat. Rehevöityminen johtuu meren liian suuresta fosfori- ja typpikuormituksesta.

If valjasti kesällä asiakkaansa Itämeren suojelutyöhön vaivattomalla tavalla.  Valitsemalla Ifin paperilaskun tilalle e-laskun tai vaihtamalla vakuutuspostinsa sähköiseksi Ifin asiakkaat osallistuivat Itämeren levänpoistotalkoisiin. Kampanja toteutettiin yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa: jokaisesta valitusta e-laskusta tai vakuutuspostista If lahjoitti 1,6 kg levänpoistoa rahalahjoituksena John Nurmisen Säätiön  Puhdas Itämeri -hankkeille.

– Kampanjan tavoitteena oli poistaa 100 000 kg levää Itämerestä.  Tavoite ylitettiin 10 000 kilolla: asiakkaamme auttoivat siis poistamaan Itämerestä levää jopa 110 000 kg. Tämä on meistä upea tulos ja kiitämme lämpimästi kaikkia kampanjaan osallistuneita asiakkaitamme, iloitsee Ifin Suomen henkilöasiakkaista vastaava maajohtaja Timo Harju.

– Asiakirjojen vaihtaminen sähköisiksi on muutenkin ympäristöteko, sillä sähköisesti lähetettävän asiakirjan hiilijalanjälki on vain kolmannes postitse lähetettävästä, Harju sanoo.

 Osana kampanjaa If kertoi Itämerestä ja sen suojelutyöstä myös some-kanavissaan.

– Toivomme, että mahdollisimman moni innostui kampanjamme kautta miettimään, millaisia muita Itämeren hyvinvointia tukevia valintoja voi arjessaan tehdä. Itämeri tarvitsee meidän kaikkien apua, Harju sanoo.

John Nurmisen Säätiö on työskennellyt 15 vuoden ajan Itämeren ravinnekuorman vähentämiseksi.

– Tavoitteenamme on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Kiitos Ifin ja sen asiakkaiden, olemme jälleen askeleen lähempänä puhtaampaa Itämerta, John Nurmisen Säätiön asiamies Annamari Arrakoski-Engardt kiittää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Harju, henkilöasiakkaista vastaava Suomen maajohtaja, If, p. 050 424 2237, timo.harju@if.fi
Erkki Salo, varainhankintajohtaja, John Nurmisen Säätiö, puh. 040 728 1859, erkki.salo@jnfoundation.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

If Vakuutus
If Vakuutus
Niittyportti 4
02200 Espoo

010 191 515http://www.if.fi

 If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiseteläimetkoditautot ja paljon muuta. Me hoidamme vakuutusasiat mutkattomasti, helposti ja hetkessä. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 700 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. www.johnnurmisensaatio.fi

 

 

 

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta If Vakuutus

Veikö huijari henkilöllisyyden? Ifin kotivakuutus kattaa myös identiteettivarkaudet3.6.2020 08:00:00 EESTTiedote

Viime vuonna 3 900 suomalaista ilmoitti tulleensa identiteettivarkauden uhriksi ja huomattavasti useampi joutui huijausyrityksen kohteeksi. Alkuvuodesta tahti on kiihtynyt. Nyt rikolliset hyödyntävät häikäilemättä koronakriisiä. If alkoi kesäkuun alussa tarjota kaikille kotivakuutusasiakkailleen kahden vuoden määräaikaista turvaa myös identiteettivarkauksien varalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme