MessukeskusMessukeskus

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin

Jaa

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Huhtikuun puolessa välissä järjestettävien Kevätmessujen ohjelma on julkistettu. Viiden messun kokonaisuus – Kevätpuutarha, OmaMökki, Oma Koti, Sisusta ja Lähiruoka & Luomu – on ideasampo pihan ja puutarhan perustamiseen ja hoitoon sekä tietolaari mökin tai talon rakentamiseen ja remontointiin. Sisusta-messuilta löytyvät tuotteet tilojen pienen kohennukseen ja Lähiruoka & Luomusta voi napata herkut mukaan kotiin nautittaviksi.

Nyt kukkii! – Ideapuutarhassa kukkivat kymmenet tuhannet kukat

Kevätpuutarhan ideapuutarhaan on istutettu yli 24 000 kukkasipulia, erilaisia ruusuja, magnolioita ja kukkivia hedelmäpuita. Sadunomaisesta, Liisa Ihmemaassa -teemaisesta puutarhasta voi ammentaa ideoita myös erilaisiin hyöty- ja keittiöpuutarhoihin. Ohjelmalavalla pihasuunnittelija Tanja Nieminen kertoo suomalaisten mökkiunelmista ja maisemasuunnittelija Eva Wuite paljastaa trendikkäiden ja helppohoitoisten istutusten salat. Tämän vuoden pihatrendejä valottaa piha-arkkitehti Heidi Hannus ja Kotipuutarha-lehden päätoimittaja Maija Stenman jakaa parhaat vinkit istutuksista piharuukkuihin ja parvekelaatikoihin, messuilla onkin seitsemän erilaista teema- ja malliparveketta. Halliin 7 rakennetun, ranta- ja saunaelämään teemoitetun mökkipihan rakenteet ja rakennukset on koottu valmiista elementeistä, joten kokonaisuuden toteuttaminen omalle mökkipihalle on tehty helpoksi.

Ajankohtaista tietoa ja käytännön kokeilua

Oma Koti-messujen ohjelmassa paneudutaan uusiin rakentamismääräyksiin, ympäristöystävälliseen rakentamiseen ja älykkääseen taloautomaatioon. Sisustussuunnittelija Teea-Mariia Pyykönen kertoo, miten onnistunut kodin remontti suunnitellaan, ja ensimmäistä kertaa messuilla on Raksanurkka, jossa kotinikkarit ja pihakunnostajat voivat testiajaa Avantin sähköisiä pienkuormaajia sekä kokeilla erilaisia työkaluja, muun muassa poria ja vääntimiä, opastettuna ja käytännössä. Gigantin koekeittiössä kokkaillaan keväisiä herkkuja Harri Syrjäsen, Meri-Tuuli Väntsin ja hyönteiskokki Topi Kaireniuksen johdolla.

Messuilla on ensiesittelyssä uuteen teknologiaan perustuva Weberin älygrilli, järjestetään kansainväliset, Helsingin avoimet kukkasidontakilpailut, palkitaan Vuoden mökkiläinen, taiteillaan kynäruiskutekniikalla jääkaapille uusi ilme ja paljon, paljon muuta. Tutustu messujen koko ohjelmaan: http://kevatmessut.messukeskus.com/messuilla/Messuilla.

Kevätmessut järjestetään 12.–15.4.2018 Messukeskuksessa. Kokonaisuudessa ovat Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki, Lähiruoka & Luomu ja Sisusta-tapahtumat.

Lisätiedot: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU: Sairaanhoitajapäivät 22.-23.3. Messukeskuksessa Helsingissä19.3.2018 10:48Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Sairaanhoitajapäiville Messukeskukseen Helsinkiin 22.–23.3.! Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma esittelee alan uutuuksia ja puheenaiheita. Alla muutamia poimintoja päivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta: Klinikka-ohjelmalavalla järjestetään päivien aikana demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista sekä ihmiskaupan uhreista hoitotyön asiakkaina. Metropolia Ammattikorkeakoulun osastolle 3r11 rakennetaan TerveysCasino, jossa messukävijät pääsevät pelaamaan Metropolian tieto- ja viestintätekniikan peliopiskelijoiden kehittämiä pelejä. Terveysaiheiset pelit hyödyntävät VR-tekniikkaa. Perjantaina 23.3. Pääsalissa järjestetään paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta otsikolla ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka”. 5000 euron arvoinen Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutetaan tämän vuoden palkinnonsaajalle Sairaa

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Eettiset ja hyvinvointitrendit ravintoloissa - Gastro Helsingin ympäristöystävälliset ja free from -uutuudet6.3.2018 12:44Tiedote

Gastro Helsinki näyttää suuntaa ruoka-alan uutuuksissa ja ilmiöissä. Ravintola- ja ammattikeittiöalan johtavassa tapahtumassa eettiset ja hyvinvointitrendit näkyvät: Gastrossa on oma alueensa free from -tuotteille sekä uusia, ravintoloiden ympäristöystävällisyyttä parantavia tuotteita. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme