Insinööriliitto IL ry

Ihastu insinööriin Työväen Musiikkitapahtumassa

Jaa

Satavuotistaivaltaan juhliva Insinööriliitto on mukana 26.–27.7. Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella.

Insinööriliitto on Työväen Musiikkitapahtuman yhteistyökumppanina vuoden 2019 festivaaleille. Musiikkitapahtuma on yksi yli 40 Insinööriliiton juhlavuoden tilaisuuksista.

– Juhlavuoden aikana Insinööriliitto haluaa olla siellä, missä on paljon ihmisiä erilaisissa yleisötapahtumissa. Haluamme rikkoa perinteisiä käsityksiä insinööreistä ja avaamme insinöörien maailmaa sekä työn monipuolisuutta laajalle yleisölle, kertoo juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola.

Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla järjestettävä festivaali kutsuu ihastelemaan historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Tapahtuman maksuttomalla alueella on Ihastu insinööriin -oleskelualue, jossa kupoliteltta on avoinna kahtena festivaalipäivänä perjantaina 26.7. kello 15–20 sekä lauantaina 27.7. kello 12–20. Alue tarjoaa rentoutumista rakastaville festivaalikävijöille esimerkiksi mahdollisuuden ottaa insinööriaiheisen tatuoinnin tai selvittää leikkimielisen testin avulla, sopiiko kumppaniksi insinöörille. Tunnelmaa luo DJ.

Festivaalin maksullisella alueella sijaitseva ohjelmaravintola Salakapakka nimetään tämän vuoden festivaaleilla 100-vuotiaan Insinööriliiton mukaan. Kapakassa voi ihastella insinöörien tekemiä keksintöjä 100 vuoden ajalta ja kuvauttaa itsensä insinööreistä inspiroidulla tintamareskilla eli ilveilyteatterilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme