Avène

Iho tarvitsee aurinkosuojaa ympäri vuoden

Jaa

Iho tulisi suojata auringolta oli vuodenaika mikä hyvänsä. Lumi heijastaa auringon UV-säteilyn moninkertaisesti, jonka takia iho voi palaa helmikuussakin, vaikka varsinainen uv-kausi alkaa Suomessa vasta huhtikuussa. Avènen aurinkotuotevalikoimassa on kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita, jotka auttavat suojaamaan herkkääkin ihoa myös talvisissa olosuhteissa.

Kevätaurinko on iholle petollinen, kun talven jäljiltä ihon sarveiskerros on heikoimmillaan. Kevätauringossa iho saattaakin palaa helpommin kuin myöhemmin kesällä.

– Tämän lisäksi 25 prosenttia suomalaisista matkustaa talvilomallaan aurinkoon, joten kattavan UVA-UVB-suojauksen sisältäviin aurinkosuojatuotteisiin ei tulisi unohtaa investoida talvipakkasillakaan, etenkään lapsiperheissä. Pienten lasten iho tulisi muistaa suojata aina kun aurinko paistaa, muistuttaa markkinointipäällikkö Annika Hietanen Pierre Fabrelta.

Markkinoiden fotostabiileimmat aurinkosuojatuotteet

Pierre Fabre on ranskalainen lääkealan yritys, jonka tunnetuin brändi on apteekkikosmetiikan edelläkävijä Avène. Avène on apteekissa myytävien aurinkotuotteiden eurooppalainen markkinajohtaja, jonka tuotteita suosittelevat niin Euroopan kuin USA:n ihosyöpäsäätiöt. Avènen aurinkotuotevalikoimassa lapset on huomioitu erityisen hyvin.

– Lapsen iho on ohuempi kuin aikuisilla ja reagoi UV-säteilyyn erityisen herkästi. Lapsilla olisikin hyvä käyttää aurinkotuotteita, joissa on erittäin korkea suojakerroin sekä kattavat UVA- ja UVB-suojat. Avènen lapsille suunnatuissa aurinkotuotteissa on aina korkeimmat mahdolliset suojakertoimet. Avènella tuotteiden koostumukset on myös kehitetty niin, ettei iho altistu turhille kemikaaleille. Lisäksi Avène-aurinkovoiteiden suojaustehosta on jäljellä tutkitusti jopa 90 prosenttia vielä kaksi tuntia voiteen levittämisen jälkeen. Kyseessä ovat markkinoiden fotostabiileimmat aurinkosuojatuotteet, Hietanen korostaa.

Aurinkosuojaa minimoiduin ympäristövaikutuksin

Vesistöjen kunto puhuttaa nyt maailmanlaajuisesti ja aurinkotuotteiden ympäristövaikutukset ovat osa tätä keskustelua. Tutkimusten mukaan pienetkin määrät UV-säteilyn suodattamiseen tarkoitettuja kemikaaleja merivedessä aiheuttavat koralleissa selviä muutoksia.

Avène-tuotteissa sovelletaan kaikkein tiukimpia ympäristöstandareja ja etenkin aurinkotuotteiden koostumusten biohajoavuutta on parannettu jatkuvasti. Ympäristöystävällisen aurinkovoiteen avulla vesistöjen kuormitusta voidaan pienentää huomattavasti.

– Avènen oranssin linjan aurinkotuotteet eivät sisällä vesistöjä kuormittavia silikoneja tai vesiliukoisia uv-filttereitä. Myös kemiallisten uv-filttereiden määrä ja pitoisuudet on minimoitu. Avènen valkoisen linjan aurinkotuotteet eivät puolestaan sisällä laisinkaan kemiallisia suojia vaan ainoastaan 100-prosenttisen mineraalisuojan. Valkoisen linjan tuotteita voidaankin käyttää myös alle 3-vuotiaan pikkulapsen ihon turvalliseen suojaamiseen sekä raskauden aikana, Hietanen sanoo.

Huomio tuotteiden oikeaoppiseen käyttöön

Hietanen haluaa korostaa, että aurinkovoiteesta on hyötyä ainoastaan oikein käytettynä.

– Aurinkosuojavoidetta tulee levittää iholle hyvissä ajoin ennen ulosmenoa ja reilusti enemmän kuin tavallista kosteusvoidetta, pakkauksessa olevat ohjeet kuitenkin huomioiden. Lisäksi aurinkosuojatuotetta tulee lisätä noin tunnin välein sekä aina hikoilun, uimisen ja kuivaamisen jälkeen, Hietanen neuvoo.

Avènen vuoden 2018 odotettu aurinkotuoteuutuus on korkealla suojakertoimella varustettu Avène High Protection Sun Care Oil -aurinkoöljy.

– Kyseessä on miellyttävä ja helppokäyttöinen tuote. Suojakerroin 30 antaa korkean suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Ihana öljy jättää ihon satiinisen pehmeäksi ja joustavaksi ilman tahmaista tunnetta. Öljy sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Myös tämä uutuustuote on alkoholiton, silikoniton ja oktokryleenitön.

Uutuustuote on saatavana apteekeissa 1.4.2018 alkaen. Suositushinta apteekeissa on noin 23 euroa.


Lisätietoja:

Annika Hietanen
Markkinointipäällikkö
Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S
annika.hietanen@pierre-fabre.com
p. 050 429 4909


Tuotekuvat:

Pierre Fabre -kuvapankki


avene.fi

Facebook: Eau Thermale Avène
Instagram: avenesuomi
Youtube: Avène Suomi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Avène
Avène
Metsänneidonkuja 4
02130 Espoo

0207311120https://www.eau-thermale-avene.fi

Avène on maailmanlaajuisesti tunnettu ranskalainen apteekkikosmetiikkabrändi, jonka valmistajana on tunnettu ja luotettava lääkealan yritys Pierre Fabre. Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen, jota saadaan Etelä-Ranskassa Avènen kylässä sijaitsevasta lähteestä . Avènen tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta ne hoitavat hellävaraisen tehokkaasti myös normaalia tervettä ihoa ja sopivat siten kaikille. Avène-tuotteet ovat saatavana vain apteekista.Pierre Fabre -yrityksestä 86 prosenttia omistaa Pierre Fabre -säätiö, jonka päätavoitteena on tukea erilaisia hyväntekeväisyysprojekteja ympäri maailman.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avène

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme