Osuuskauppa PeeÄssä

Iisalmen ABC Marjahaka avasi ovensa uudistuneena

Jaa
Lattiasta kattoon uusitun ABC Marjahaan ravintolan uudistus valmistui pääsiäisliikenteeseen.

Iisalmen ABC Marjahaassa on tehty perusteellista uudistusta 13. maaliskuuta lähtien. Kauppa on palvellut asiakkaita jo viime viikosta alkaen ja nyt myös ravintolan tilatkin saadaan käyttöön.

–         Olemme todella innoissamme ja ylpeitä uudistuneesta liikennemyymälästämme. Asiakasmäärät ovat meillä sen verran isot, että uudistus tuli jo tarpeeseen, liikennemyymäläpäällikkö Jonna Ruotsalainen toteaa.

Mittava fresh up näkyy etenkin ravintolassa.

–         Lattiat, katot, seinät, kalusteet ja valaistukset. Kaikki on laitettu uusiksi. Kuten myös linjastojen pinnat. Keittiöuudistuksen vuoksi myös ilmanvaihto ja viemäröinti on uusittu. Keittiöön on myös vaihdettu energiatehokkaammat laitteet, Ruotsalainen riemuitsee.

Myös keittiö ja henkilökunnan tilat on uudistettu.

–         Keittiö ei ollut aikaisemmin toimiva nykyisiin tarpeisiimme. Olemme tehneet nyt tilat sopivammiksi, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin, Ruotsalainen kertoo.

Uudistuksen pääurakoitsijana toimi Expedit Oy. Uudistetun ABC Marjahaan virallisia avajaisia vietetään 14.–15. huhtikuuta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa PeeÄssä
Osuuskauppa PeeÄssä
Savilahdentie 10
70700 Kuopio

http://peeassa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Tahkon Talviteatterin kutkuttava komedianäytelmä on tulevan talvikauden teatteritapaus Savossa31.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Nokkela komedia nimeltä Kaikkien aikojen viikonloppu käynnistää Tahkon Talviteatterin neljännen kauden 16. marraskuuta 2023. Vauhdikkaista esityksistä nautitaan Break Sokos Hotel Tahkon uusituissa, entistä laajemmissa tapahtumatiloissa. Ohjaaja Ismo Apell odottaa hersyvän hauskasta näytelmästä hyvin suosittua. Näytelmän käsikirjoittaa Pirjo Heikkilä. Esitykset jatkuvat 1.3.2024 saakka.

ABC Carwash Varkaus on avattu4.5.2023 12:49:10 EEST | Uutinen

Uusi autonpesupaikka ABC Carwash Varkaus on avattu Varkauden Prisman mittarikentän viereen. ABC Carwash Varkaudessa on kaksi pesukaistaa, jotka ovat käytössä ympäri vuorokauden. Pesut soveltuvat henkilö- ja pakettiautoille, joiden korkeus on maks. 2,80 m ja leveys maks. 2,50 m. ABC Carwash Varkaus on ehdottomasti oman alansa ympäristövastuullisuuden edelläkävijöiden joukossa. Pesulassa on biologinen vedenpuhdistusjärjestelmä, jossa biotankit ovat sijoitettuna hallin sisälle. Varkauden ABC Carwash on ensimmäinen henkilö- ja pakettiautojen rollover-autopesukoneella varustettu pesupiste Suomessa, jossa tämänkaltainen vedenkierrätysjärjestelmä on käytössä. Biotankkien sijoittamisessa sisälle pesularakennukseen saadaan biologisen vedenpuhdistusjärjestelmän olosuhteet tasaisiksi ympäri vuoden. ABC Carwasheihin tulee Prowash Oy:n toimittama biologinen vedenpuhdistusjärjestelmä, jonka ansiosta pesujen vedenkulutus voidaan minimoida. Puhdistusteknologian ja -järjestelmä perustuu biologiseen pro

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme